Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Aandacht voor de regionale keuken
Veel recepten in hedendaagse kookboeken vinden hun oorsprong in de internationale culinaire wereld. Toch is ook een grote hang naar de ouderwetse, streekgebonden eetcultuur van vroeger te bespeuren. Niet alleen worden in "kookland" Italië typische streekrecepten van oude Toscaanse boerinnen voor uitsterven behoed door publicatie ervan in vaak prachtige kookboeken, ook in ons land bestaat steeds meer belangstelling voor de regionale keuken.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van woensdag 13 januari 1999
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 januari 1999
Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's