Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Aandacht voor de regionale keuken

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Aandacht voor de regionale keuken

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Veel recepten in hedendaagse kookboeken vinden hun oorsprong in de internationale culinaire wereld. Toch is ook een grote hang naar de ouderwetse, streekgebonden eetcultuur van vroeger te bespeuren. Niet alleen worden in "kookland" Italië typische streekrecepten van oude Toscaanse boerinnen voor uitsterven behoed door publicatie ervan in vaak prachtige kookboeken, ook in ons land bestaat steeds meer belangstelling voor de regionale keuken.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 januari 1999

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Aandacht voor de regionale keuken

Bekijk de hele uitgave van woensdag 13 januari 1999

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's