Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Bloemkool-doperwtjessoep
Een saliestruik in de tuin is een bron van groot plezier: de grijsgroene blaadjes blijven ook in de winter mooi en in het voorjaar staat hij weelderig te bloeien met paarsblauwe bloemetjes, waar bijen begerig omheen zoemen. Niet alleen in een bouquet garni en bij diverse vleessoorten mag salie niet ontbreken, ook aan deze eenvoudige soep, met heel gewone ingrediënten, geeft dit kruid een aparte smaak. Wat extra basilicum geeft deze zomerse maaltijdsoep bovendien een Italiaans tintje.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juli 1999
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juli 1999
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's