Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

La Mazille bewaart wildrecepten voor het nageslacht

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

La Mazille bewaart wildrecepten voor het nageslacht

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Aan de rand van de Franse Dordogne, waar veel Nederlanders jaarlijks hun vakantie vieren, ligt de veel minder bekende streek Périgord. Van oudsher staat dit gebied bekend om zijn ganzen- en eendenkwekerijen en om de zwarte Périgord-truffels. Oude en beproefde recepten herleven in het onlangs verschenen standaardwerk van de legendarische La Mazille: "De Goede Keuken van de Périgord".

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 25 maart 2000

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's

La Mazille bewaart wildrecepten voor het nageslacht

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 25 maart 2000

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's