Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
La Mazille bewaart wildrecepten voor het nageslacht
Aan de rand van de Franse Dordogne, waar veel Nederlanders jaarlijks hun vakantie vieren, ligt de veel minder bekende streek Périgord. Van oudsher staat dit gebied bekend om zijn ganzen- en eendenkwekerijen en om de zwarte Périgord-truffels. Oude en beproefde recepten herleven in het onlangs verschenen standaardwerk van de legendarische La Mazille: "De Goede Keuken van de Périgord".
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 25 maart 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 25 maart 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's