Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Sabbelen op een suikerkipje van Carlier
Echt banket lijkt plaats te moeten maken voor producten die regelrecht uit fabriek rollen
Nederlanders zijn de grootste koek- en taarteters van Europa. Ze werken elk jaar zo'n 250 miljoen kilo banket weg. Terwijl fabrikanten hierop inspelen met nieuw, eigentijds en vooral lekker gebak, lijkt echt banket plaats te moeten maken voor producten die regelrecht uit de machine rollen. Niettemin is het ambacht nog niet helemaal uitgestorven. Zo viert de derde generatie Carlier binnenkort het honderdjarig bestaan van de zaak. "Ik krijg nu kleinkinderen in de winkel van klanten die bij mijn opa kwamen." Een taart van Carlier is een begrip in Rotterdam.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2000
Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's