Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Sabbelen op een suikerkipje van Carlier

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Sabbelen op een suikerkipje van Carlier

Echt banket lijkt plaats te moeten maken voor producten die regelrecht uit fabriek rollen

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Nederlanders zijn de grootste koek- en taarteters van Europa. Ze werken elk jaar zo'n 250 miljoen kilo banket weg. Terwijl fabrikanten hierop inspelen met nieuw, eigentijds en vooral lekker gebak, lijkt echt banket plaats te moeten maken voor producten die regelrecht uit de machine rollen. Niettemin is het ambacht nog niet helemaal uitgestorven. Zo viert de derde generatie Carlier binnenkort het honderdjarig bestaan van de zaak. "Ik krijg nu kleinkinderen in de winkel van klanten die bij mijn opa kwamen." Een taart van Carlier is een begrip in Rotterdam.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2000

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's

Sabbelen op een suikerkipje van Carlier

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2000

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's