Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Antiaanbaklaag

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Antiaanbaklaag

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Grote stukken boter, vastgeklonterde pannenkoeken, gebakken eieren met zwarte randjes en snel slijtende afwasborstels zijn verleden tijd als een pan bedekt is met het gladste materiaal dat er bestaat: teflon. Zo glad als ijs, bestand tegen hoge temperaturen en extreme kou. Slechts een handvol agressieve chemische stoffen krijgt teflon kapot.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 maart 2001

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Antiaanbaklaag

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 20 maart 2001

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's