Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Conserven
Blikgroente. Dat zet je toch niet op tafel? Verse groenten hebben vanwege hun hogere vitaminegehalte toch zeker de voorkeur! Zeg zoiets niet tegen directeur H. C. Hak van de gelijknamige groenteverwerker uit Giessen of E. Stouten van Bonduelle uit Eindhoven. "De vitaminegehaltes van onze groenten in blik en glas liggen op hetzelfde niveau als in verse groenten uit de supermarkt of de groentewinkel die je vervolgens thuis kookt", aldus Hak en Stouten.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 10 juli 2001
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 10 juli 2001
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's