Bekijk het origineel

Onzedelijk gedrag breekt Apeldoorner op

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Onzedelijk gedrag breekt Apeldoorner op

3 minuten leestijd

APELDOORN - Een 21-jarige Apeldoorner is gisternacht na een korte achtervolging door agenten in de buurt van de Asselsestraat aangehouden. De man had even tevoren zeer onzedelijk gedrag vertoond ten opzichte van twee jonge vrouwen. Een van hen alarmeerde met haar mobiele telefoon de politie. Bij het zien van de agenten ging de man ervandoor. Hij kon worden aangehouden en wordt verhoord.

Wielrenner komt om in Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU - Bij een ongeval in Baarle-Nassau is woensdagavond een 30-jarige inwoner van het Belgische Turnhout om het leven gekomen. Het slachtoffer maakte aanstalten zich bij een groep wielrenners te voegen, maar werd daarbij geschept door een achteropkomende personenwagen. Hij overleed ter plaatse.

Vrouw verkracht in Bemmel

BEMMEL - Een 21-jarige vrouw uit Bemmel is woensdagochtend aan de Jezuïetenlaan in haar woonplaats verkracht. De vrouw wilde de laan oversteken, toen plotseling een voertuig voor haar stopte. Een gemaskerde man stapte uit en trok haar het voertuig in. Daar werd zij door de onbekende man vastgehouden terwijl de bestuurder van het voertuig wegreed. Enige tijd later werd ze door een van de mannen verkracht. Daarna werd ze uit het voertuig gezet. De politie onderzoekt de zaak.

Begraafplaats mag uitbreiden

EDE - De gemeentelijke begraafplaats in Bennekom kan worden uitgebreid. Het college van Ede heeft daarover overeenstemming bereikt met omwonenden. In 1994 wilde de gemeente de begraafplaats al uitbreiden, maar dat stuitte toen op protesten van die omwonenden. Om hen tevreden te stellen, wordt nu een 2 meter hoge afscheiding van bomen gebouwd. Het plaatsen van de afscheiding kost 136.000 euro.

Lunteren krijgt rotonde in centrum

EDE - Op de hoek van de Dorpsstraat, de Meulunterseweg en de Barneveldseweg in Lunteren komt een rotonde. Dat heeft het college van Ede besloten. Volgens het college wordt hiermee de verkeersveiligheid vergroot. Voor de aanleg van de rotonde is een bestemmingsplanwijziging nodig.

Grote drugsbende opgerold in Drenthe

MEPPEL - De politie heeft een familie uit Wolvega aangehouden die op grote schaal heroïne en cocaïne verkocht aan gebruikers, onder meer in Meppel. De twee hoofdverdachten zijn een 25-jarige man en zijn 29-jarige zus. Bij het onderzoek kwamen ook verscheidene bedrijfs- en woninginbraken in Heerenveen aan het licht. De politie verwacht nog meer aanhoudingen.

Gewonden bij ongeval op A28

NUNSPEET - Drie inzittenden van een auto zijn gisterochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval op de snelweg A28 bij Nunspeet. De auto van een 18-jarige jongeman uit Amersfoort kreeg een klapband, waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor. De auto botste tegen een praatpaal en sloeg over de kop. Daarbij raakten allevier de inzittenden gewond. Een 18-jarige jongeman uit Zeist was er het ernstigst aan toe. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Kleuter verdronken in Otterlo

OTTERLO - Een 4-jarig jongetje uit Berlicum is gisteren in Otterlo te water geraakt en verdronken. De kleuter verbleef met zijn ouders op een camping en werd 's avonds rond 21.00 uur in de recreatieplas aangetroffen. Het jongetje werd met spoed naar een ziekenhuis in Arnhem overgebracht, waar hij later overleed. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Bromfietser zonder helm gewond door val

PUTTEN - Een 17-jarige bromfietser uit Putten is gisternacht zwaargewond geraakt nadat hij in de Dorpsstraat in zijn woonplaats ten val was gekomen. De jongen liep verwondingen op aan zijn hoofd en is overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Voorzover bekend droeg de jongeman ten tijde van het ongeval geen helm.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 10 mei 2002

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Onzedelijk gedrag breekt Apeldoorner op

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 10 mei 2002

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken