Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Ochten, D. Verkuil te Bleiswijk (b.w.); te Veen, J. de Jong te Lunteren; te Voorthuizen (wijkgem. 2), W. Meijer te Kootwijkerbroek.

Aangenomen: naar Dokkum, D. Kruyt te Burgum.

Toegelaten tot de evangeliebediening en beroepbaar: mw. N. Manson te Fontainebleau, Frankrijk (inmiddels beroepen door de Waalse gemeente); S. J. van der Vlies te Rotterdam (niet beroepbaar); S. A. Doolaard te Kloetinge; H. Talsma te Veenendaal; P. J. M. A. van Ool te Roermond; O. O. Grevink te De Bilt (niet beroepbaar).

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Utrecht, J. Schipper te 's-Gravenpolder; te Nunspeet, M. Karens te Werkendam; te Urk, W. J. Karels te Hardinxveld-Giessendam; te Rotterdam-IJsselmonde, F. Mulder te Scherpenzeel.

Bedankt: voor Beekbergen, A. Bac te Bodegraven; voor Kampen, F. Mulder te Scherpenzeel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken