Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Pasta voor veel eters

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Pasta voor veel eters

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Op verzoek een recept voor een groter gezelschap. Het gerecht smaakt het best als het een dag van tevoren klaar wordt gemaakt. De pasta wordt opgediend met bolognesesaus (een tomatensaus zoals die veel in de Italiaanse stad Bologna gegeten wordt).

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 2 november 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Pasta voor veel eters

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 2 november 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's