Bekijk het origineel

Kaalgeplukt

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Kaalgeplukt

1 minuut leestijd

ALMELO - Zo'n vijftien allochtone meisjes zijn gisteren op het Centuurplein in Almelo met elkaar op de vuist gegaan. Na afloop van de vechtpartij lagen er grote plukken haar op het plein.

De vechtpartij trok grote publieke belangstelling. Een 16-jarig meisje uit Nijverdal heeft aangifte gedaan van mishandeling. Een 19-jarige vrouw uit Almelo is hiervoor door de politie aangehouden en verhoord. Zij had het meisje een flinke klap op haar oog gegeven.

Volgens getuigen werd er behoorlijk gevochten. De aanleiding voor de vechtpartij was waarschijnlijk een ruzie bij een recreatieplas in Wierden afgelopen zondag. De betrokken meisjes hebben verschillende etnische achtergronden (Braziliaans, Turks, Afghaans, Armeens en Moluks).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Kaalgeplukt

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken