Bekijk het origineel

Maandmenu even niet leverbaar

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Maandmenu even niet leverbaar

1 minuut leestijd

Warme en koude dranken. Broodjes, warme lunchgerechten, soep, voorgerechten, hoofdgerechten, kindergerechten en desserts. Brasserie Hajé -met veertig zitplaatsen langs de A13 bij Delft- is gespecialiseerd in de snelle hap.

Een maandmenu van gebraden halve haan is tijdens de steekproef even niet leverbaar. Wienerschnitzel is een goede vervanger. De schnitzel -met het uiterlijk van een snee volkorenbrood- smaakt niet slecht. De beloofde "heerlijk frisse gemengde salade" telt tien blaadjes sla, een kwarttomaatje, drie eitjes en twee schijfjes komkommer. De hoeveelheid frites is ruimschoots voldoende.

Het wegrestaurant serveert verder tien verschillende "verse Hajé-broodjes". Prijzen schommelen tussen de 2,45 euro (achterham) en de 5,95 euro (gerookte zalm). Warme lunchgerechten zijn er van 2,50 euro (tosti) tot 6,25 euro (Hajé-lunch). Een Hollandse uitsmijter kost 5,75 euro, soep 3,50 euro.

De duurste hoofdgerechten zijn Wienerschnitzel (11,50 euro), zalmfilet (11,00 euro) en Hajé-kipsaté (9,50 euro). Geserveerd met frites, mayonaise en frisse gemengde salade. De kogelbiefstuk -volgens de website- is niet leverbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Maandmenu even niet leverbaar

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken