Bekijk het origineel

Snelheidsmaniak moet rijbewijs inleveren

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Snelheidsmaniak moet rijbewijs inleveren

3 minuten leestijd

AALTEN - De politie heeft gisteren in Aalten het rijbewijs van een 39-jarige inwoner van het Duitse Elten in beslag genomen. De man reed met een snelheid van 141 kilometer per uur over de Varsseveldsestraatweg in Aalten. De maximumsnelheid is daar 80 kilometer. Na klachten van omwonenden hield de politie tussen 06.00 uur en 08.00 uur een snelheidscontrole.

Almeers onderzoekt gezondheidscentra

ALMERE - De Zorggroep Almere heeft marktonderzoeksinstituut NIPO ingeschakeld voor een enquête naar de klantgerichtheid van de gezondheidscentra in Almere. Zo'n 1000 inwoners van Almere die het afgelopen halfjaar gebruik hebben gemaakt van de diensten, worden vanaf 13 augustus gebeld voor de enquête.

Politie Twente pakt verdachten brand

ENSCHEDE - Met de aanhouding van vier verdachten uit Enschede denkt de politie Twente de oorzaak van de brand in een clubgebouw aan de Geessinkbrink in Enschede te hebben achterhaald. Het clubgebouw brandde vorige maand geheel af.Uit het onderzoek is niet gebleken dat de verdachten de brand opzettelijk hebben gesticht. De vier verdachten zitten nog vast en zijn vandaag voorgeleid aan de officier van justitie in Almelo.

Goudse politie pakt tiener op na beroving

GOUDA - De politie heeft woensdagmiddag in de Naaierstraat in Gouda een 13-jarige jongen uit Gouda aangehouden. Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt. De politie kreeg een melding van een vechtpartij, maar het bleek om een beroving te gaan. De jongen had ruzie met een 30-jarige man uit Leiden, waarop hij de sporttas uit de handen van de man trok en hem bedreigde met een mes. De gewaarschuwde politie hield de jongen aan. Deze bood hevig verzet. Er moest een politiehond aan te pas komen, waarop hij kon worden gearresteerd.

Enquête in Hardenberg naar dienstverlening

HARDENBERG - Het college van Hardenberg wil weten hoe de inwoners denken over de gemeentelijke dienstverlening. Daarom houdt het college in de maanden oktober en november een telefonische enquête. De kosten voor de voorbereiding, de uitvoering en de rapportage van het interne en externe onderzoek bedragen in totaal 70.000 euro.

Inwoner Kerkdriel

steelt tuinstoelen

KERKDRIEL - Een 33-jarige man uit Kerkdriel is gisternacht in de Leijensteinstraat aangehouden met enkele tuinstoelen. De man had de stoelen van een terras van een pand aan de Beatrixstraat gestolen. Een getuige nam contact op met de politie. De agenten sommeerden de man stil te staan. Hierop gooide de man de stoelen weg en ging ervandoor. Agenten konden de dief aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau, waar proces-verbaal is opgemaakt.

Lelystad zet stroom af voor brandweer

LELYSTAD - De gemeente Lelystad heeft een oplossing gevonden voor de weigering van de lokale brandweer om met water te blussen op het nieuwe bedrijventerrein Flevopoort. De brandweerlieden waren bang geëlektrocuteerd te worden door hoogspanningskabels boven een deel van het gebied. Bij een brand gaat de stroom eraf, stelt de gemeente.

Vlaardingse baby bijna verdronken

VLAARDINGEN - Een acht maanden oude Vlaardingse baby is woensdagmiddag in een achtertuin aan de Kethelweg ternauwernood ontsnapt aan de verdrinkingsdood. Het kind raakte buiten bewustzijn nadat het in een kinderbadje was gevallen. De 39-jarige moeder trof de baby, die even aan haar aandacht was ontsnapt, in het badje aan. Een gealarmeerde buurvrouw reanimeerde het slachtoffertje, waarna het is vervoerd naar het Holy-ziekenhuis.

Alleenstaande man opnieuw mishandeld

ZWOLLE - Binnen één maand is een alleenstaande man uit Zwolle voor de tweede keer in zijn woning overvallen en mishandeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Snelheidsmaniak moet rijbewijs inleveren

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken