Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"De animo is wat minder groot"

1 minuut leestijd

WOUDENBERG - Levend Stratego, volleyballen, een speurtocht en een sponsorloop. Enkele activiteiten die het recreatieteam van vakantiecentrum De Heigraaf in Woudenberg deze week voor de vakantiegasten in petto had. "Met dit weer is de animo's middags wat minder groot."

Het Henschotermeer ligt niet ver van de camping, en dat kunnen de elf leden van het recreatieteam goed merken. "Veel mensen gaan nu van het water genieten", zegt teamleider Jacco van der Tak (20) uit Rotterdam. "Het is toch fantastisch dat we in eigen land zulk lekker weer hebben."

Het team krijgt 's morgens nog wel veel kinderen op de kinderclub. "Dan willen de ouders even rustig een kopje koffie drinken, denk ik." Voor het middagprogramma is er een stuk minder belangstelling. "En 's avonds als het zonnetje zakt, komen de mensen weer terug."

Met die hitte toch 's middags een sponsorloop organiseren? Ook het team vindt dat niet verstandig en verzet de activiteit op het laatste moment naar de donderdagavond. "De deelnemers die nog wel kwamen opdagen, konden ons besluit goed begrijpen", zegt Jacco.

"Bij de dagsluiting zit het wel vol", zegt teamlid Dorith van der Pol (18) uit Dordrecht. "En voor de rest proberen we gewoon vast te houden aan ons programma. Alles staat in de folder en het is lastig opeens andere activiteiten te organiseren. Wel kun je bij spelletjes met bekertjes water werken bijvoorbeeld. En je moet voor voldoende drinken zorgen."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken