Bekijk het origineel

Cd-verkoop

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Cd-verkoop

2 minuten leestijd

AAGTEKERKE - Roelien en Henrieke Westerink hebben met het verkopen van de cd Friends & Friends 2250 euro opgehaald voor de stichting Manu Amica. De zussen verkochten de cd's op camping Schoolzicht in Aagtekerke. Op die camping staat een caravan van Manu Amica. De stichting biedt mensen met een gehandicapt gezinslid voor een lage prijs een caravanvakantie aan. De zespersoonsstacaravan staat in Aagtekerke. De zussen verkochten vorig jaar ook al cd's voor de stichting.

Skelteractie

BARNEVELD - Leden van de reformatorische ondernemersvereniging VRCL Jong Management hebben zich op de beurs Naar Buiten in Barneveld ingezet voor Woord en Daad. Ze willen een mobiele medische kliniek financieren in Cartagena, een grote stad in Colombia. In de stand van de VRCL werd speelgoed, gereedschap en een speciaal voor dit project opgenomen cd aan de man gebracht. Veel belangstelling was er voor het raden van het gewicht van een skelter, die door Mammoet Skelters uit Barneveld belangeloos ter beschikking was gesteld. Het exacte gewicht van deze skelter was 52 kilo en 80 gram. Winnaar werd de familie Van de Kieft uit Barneveld, die er slechts 20 gram boven zat. Omdat meerdere personen het gewicht van 52 kilo hadden geraden, stelde de directie van Mammoet Skelters nog een tweede skelter beschikbaar. Door notariskantoor Dangremond uit Barneveld werd Alexander Tuin uit Staphorst getrokken als tweede winnaar.

Redactie: Johan Leeflang

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Cd-verkoop

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

PDF Bekijken