Bekijk het origineel

Brand in Enspijker boerenschuur

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Brand in Enspijker boerenschuur

4 minuten leestijd

ENSPIJK - Getuigen zagen gistermorgen dat er een schuur bij een boerderij aan de Kooiweg in brand stond. Zij alarmeerden de bewoners van de boerderij. Toen de politie en de brandweer arriveerden, sloegen de vlammen uit de schuur met hooi. Een naast de kapschuur geparkeerde tractor werd door de brand gedeeltelijk vernield. De 44-jarige bewoner, die probeerde de brandende tractor weg te rijden, liep daarbij enkele brandwonden op.

Vrouw gewond na

aanval door stier

GELDERMALSEN - Een 40-jarige vrouw uit Geldermalsen is zaterdag aangevallen door een stier. Met haar 11-jarige zoon was de vrouw op een weiland achter haar woning aan de Nieuwstraat, toen de stier aanviel. Daarbij raakte de vrouw gewond aan haar borst en hoofd. Haar zoon haalde hulp, waarna de vrouw per ambulance is overgebracht naar het Utrechts Medi sch Centrum.

Goudse slagerij door

brand verwoest

GOUDA - Na een explosie in een islamitische slagerij heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Walvisstraat in Gouda een grote brand gewoed. Twee bovenwoningen brandden volledig uit. Drie vermiste personen zijn pas zaterdagmiddag getraceerd. De explosie beschadigde diverse auto's in de straat. Een van de twee getroffen woningen stond leeg. Bij de brand zijn volgens de brandweer geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Amokmaker bezorgt

politie veel werk

LEERDAM - Een 20-jarige inwoner van Leerdam was zaterdagnacht compleet de kluts kwijt. Om een uur of drie stond hij bij een schoenmakerij in de Nieuwstraat de ruiten in te gooien. Toen de politie hem wilde aanhouden, ging de man ervandoor. Na een achtervolging kreeg de politie de ruiteningooier te pakken. Bij zijn arrestatie bleef de man zich verzetten. De Leerdammer bleek fors onder invloed en bloedde bovendien aan gezicht en armen. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij doorging met amok maken. Tijdens de 'operatie' is de politie gehinderd door omstanders.

Duitse visser dood

aangetroffen in kanaal

MARIE"NBERG - Een 66-jarige man uit het Duitse Lingen is gisterochtend dood aangetroffen in een kanaal in het Overijsselse Mariƫnberg. Hij was samen met een vriend aan het vissen. Dat meldde de politie gisteren. De man is overleden terwijl zijn vriend lag te slapen. Toen die rond kwart voor vijf wakker werd, zag hij de 66-jarige man nergens meer en sloeg alarm. Even later is het lichaam in het water ontdekt.

Man opgepakt na

onbetaald tanken

OPHEUSDEN - Een 25-jarige man uit Opheusden is gisteren in Opheusden aangehouden omdat hij zaterdagmiddag bij een benzinestation aan de Oude Kleefsebaan in Nijmegen had getankt zonder te betalen en vervolgens de eigenaresse van het tankstation bijna omver had gereden. De 45-jarige eigenaresse van het tankstation liep naar buiten omdat zij het niet vertro uwde. Toen de man klaar was met tanken, stapte hij in en reed met gierende banden weg, waarbij de eigenaresse opzij moest springen om niet te worden aangereden. Ze kon nog net het kenteken van de auto noteren.

Snelle actie van politie

lost overval op

VOORHOUT - De politie heeft zo'n twintig minuten na de overval op een kledingzaak in de Herenstraat in Voorhout zaterdag een 21-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man bedreigde de 37-jarige vrouw achter de kassa met een vuurwapen en eiste geld. Toen agenten de man op de Essenrode zagen rennen, is hij aangehouden.

Man verongelukt

na inhalen in Zeist

ZEIST - Bij een verkeersongeval op de Oranje Nassaulaan in Zeist is vorige week vrijdagavond een 55-jarige inwoner uit Zeist om het leven gekomen. Dat maakte de politie zaterdag bekend. De man reed met zijn auto achter de auto van een 54-jarige vrouw uit Zeist. Nadat hij de vrouw ingehaald had, sneed het slachtoffer de vrouw af, waardoor een aanrijding ontstond.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 8 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Brand in Enspijker boerenschuur

Bekijk de hele uitgave van maandag 8 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken