Bekijk het origineel

Onbekenden plegen overval op bakkerij

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Onbekenden plegen overval op bakkerij

4 minuten leestijd

ALMERE - Twee onbekende mannen hebben zaterdagmiddag een overval gepleegd op een bakkerij in de Korte Promenade in Almere. Zij bedreigden de eigenaar van de zaak en gingen er lopend met een zak geld vandoor. De overvallers vluchtten in de richting van de Bottelaarspassage. Onderweg verloren ze de zak met geld, die door een getuige aan de politie is gemeld. Een andere getuige werd door de twee overvallers in een steegje bijna omver gelopen. De overvallers konden echter op een fiets wegkomen. De eigenaar van de bakkerij heeft geen letsel opgelopen.

Jongen aangehouden wegens vernieling

CULEMBORG - Een 15-jarige jongen uit Culemborg is gisternacht aangehouden voor vernieling. De politie, surveillerend op een mountainbike, zag hoe de jongen opzettelijk een spiegel van een personenauto afsloeg. De 32-jarige eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.

Drietal basejumpers in Ens bekeurd

ENS - Twee mannen van 25 en 26 jaar uit Deventer en Twello en een 26-jarige vrouw uit Den Haag zijn vrijdagmiddag bekeurd wegens basejumping. Een getuige zag hoe drie mannen bij de Zwartemeerdijk (bij de Ramspolbrug) nabij Ens (NOP) in een hoogspanningsmast klommen en daarna een voor een naar beneden sprongen, waarbij zij zich met een valscherm in veiligheid brachten. Het ging de jumpers om de extra hoge hoogspanningsmast bij de overgang over het Ramsdiep. Parachutespringen is in Nederland alleen toegestaan met toestemming en vanuit een vliegtuig. Bovendien is het verboden om in een hoogspanningsmast te klimmen.

Auto tegen boom in Epe door gladheid

EPE - Als gevolg van de gladheid is gisterochtend in Epe een 20-jarige bestuurder uit Emst met zijn auto uit de bocht gegleden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist en zijn passagier raakten door de botsing bekneld en moesten door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Ze zijn door de ambulance met been- en hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Apeldoorn. De auto raakte zwaar beschadigd.

Man opgepakt na overval in Terneuzen

TERNEUZEN - Een 27-jarige man is zaterdagavond in Terneuzen aangehouden in verband met een overval op een tankstation aan de Mr. F. J. Haarmanweg in die plaats. De overvaller drong het tankstation binnen en dreigde met een wapen. De dader vertrok later in een auto zonder geld mee te nemen. Zaterdagavond kreeg de politie de dader in het zicht en kon ze hem aanhouden. De man heeft inmiddels bekend. In de woning van de verdachte ontdekte de politie een wapen. Ook stuitte ze op een hennepkwekerij.

Aanhouding vanwege zware mishandeling

TIEL - Een 19-jarige man uit Utrecht is gisteren aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Hij wordt ervan verdacht in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige vrouw uit Tiel met glaswerk in het gezicht te hebben geslagen in een horecagelegenheid in het centrum van Tiel. De verdachte gedroeg zich nogal hinderlijk tegenover een groep vrouwen. De 18-jarige gaf aan hiervan niet gediend te zijn, waarop de 19-jarige man haar mishandelde.

Gewapende overval op winkel Utrecht

UTRECHT - Een winkel aan de Utrechtse Hammarskjoldhof was zaterdag het doelwit van drie overvallers. De drie, die na sluitingstijd de winkel binnendrongen, eisten onder bedreiging van een mes en een vuurwapen geld van de aanwezige medewerkers. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Valkenburgse stierf natuurlijke dood

VALKENBURG - De 56-jarige bewoonster van een flatwoning aan de Van Heinsberglaan in Valkenburg die woensdag dood in haar woning is gevonden, blijkt niet door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Dit meldde de politie zaterdag na sectie op het lichaam door het Nederlandse Forensisch Instituut in Rijswijk. De vrouw bleek al enkele dagen dood in haar flat te liggen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Onbekenden plegen overval op bakkerij

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken