Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Theha 'bakt' al vijftig jaar kokosbrood
HARDERWIJK - Een bakkerij. Bij binnenkomst roept Theha direct dat beeld op. Twee medewerkers kneden een taaie substantie die verdacht veel op deeg lijkt. Bloem stuift alle kanten op. De oven? "Die ontbreekt", vertelt Bram Theunisse, directeur van de enige kokosbroodfabriek die Nederland rijk is. "Het meest tropische broodbeleg wordt niet gebakken, maar gekookt."
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 6 februari 2004
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 februari 2004
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's