Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Trostomaat met vakantiegevoel
"Vetste" stad van Nederland organiseert beurs met ambachtelijke producten
Door de Kunsthal Rotterdam waaiden vorige week voortreffelijke geuren. Onder de titel KunsthalKOOKT werden voor het eerst ambachtelijke, kleinschalige producten en regionale specialiteiten grootscheeps aan pers en publiek getoond. In navolging van de Slow Food-beweging willen de organisatoren culinaire tradities en oorspronkelijke bereidingswijzen voor de ondergang behoeden.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van woensdag 22 september 2004
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van woensdag 22 september 2004
Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's