Bekijk het origineel

Dode en gewonde bij ongeval Bergeijk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Dode en gewonde bij ongeval Bergeijk

3 minuten leestijd

BERGEIJK - In de Brabantse gemeente Bergeijk is gistermiddag een 50-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen. Zij zat in een door haar 53-jarige echtgenoot bestuurde auto die geen voorrang verleende aan een andere auto op de kruisende provinciale weg. De bestuurder raakte gewond, de 18-jarige dochter van het echtpaar bleef ongedeerd, zei de politie.

Aanhoudingen na geluidsoverlast

GORINCHEM - Een melding van geluidsoverlast in de Eendvogelsteeg in Gorinchem heeft zaterdagmorgen vroeg geleid tot twee aanhoudingen. De 21-jarige bewoner deed pas na diverse aanmaningen open toen agenten na klachten van buurtbewoners bij hem aan de deur kwamen. In het pand trof de politie drugs, een zwaard en diverse andere wapens aan. De bewoner en een 30-jarige man die ook in het pand aanwezig was, werden opgepakt.

Brand in leegstaande boerderij Leerdam

LEERDAM - In een leegstaande boerderij en een nabijgelegen schuur aan de Diefdijk in Leerdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand gewoed. Volgens de brandweer is de brand bij de schuur ontstaan en vervolgens overgeslagen naar de boerderij.

Man aangehouden voor mishandeling

MAURIK - Een 33-jarige man uit Ingen is gisternacht in het Betuwse Maurik aangehouden op verdenking van mishandeling. Tegen hem was aangifte gedaan door een 23-jarige man uit Lienden. Deze zei eerder die nacht mishandeld te zijn vanwege een zakelijk conflict. Hierbij had hij zijn neus gebroken.

Bromfietser Staphorst komt om het leven

PUNTHORST - Op de Schapendijk in Punthorst, gemeente Staphorst, is vrijdagmiddag een 17-jarige bromfietser uit Staphorst bij een ongeval om het leven gekomen. De jongen reed over de Schapendijk in de richting van Nieuwleusen. Uit tegenovergestelde richting naderde een tractor, bestuurd door een 72-jarige man uit Rouveen. Ter hoogte van een inrit sloeg de tractorbestuurder linksaf. Daarbij zag hij de tegemoetkomende bromfietser over het hoofd, wat leidde tot een botsing.

Echtpaar slachtoffer van carjacking

ROOSENDAAL - Een echtpaar uit Bergen op Zoom is afgelopen weekeinde slachtoffer geworden van carjacking in Roosendaal. Het paar wilde vrijdagavond wegrijden vanaf een parkeerplaats in het Emile van Loonpark toen twee onbekenden plotseling de portieren van hun wagen opengetrokken. De vrouw vluchtte daarop de wagen uit, de man werd door een van de belagers met een scherp voorwerp in zijn borst gestoken. De twee verdachten gingen er vervolgens met het voertuig van het echtpaar vandoor.

Politie arresteert drugscriminelen

TILBURG - In een woning aan de Ruitenveenstraat in Tilburg heeft de politie vrijdagmiddag twee mannen uit die plaats aangehouden op verdenking van het vervaardigen, bewerken en voorhanden hebben van harddrugs. In de woning werd bijna 600 gram cocaïne aangetroffen met een straatwaarde van zo'n 25.000 euro.

Politie arresteert man na telefoonterreur

VIERHOUTEN - Een 42-jarige man uit Vierhouten is zaterdag door de politie van Nunspeet aangehouden omdat hij urenlang de 1-1-2-centrale en het landelijk politienummer 0900-8844 lastigviel. De man belde voortdurend met vier telefoons. Hij bleek zwaar overspannen te zijn. Nadat zijn telefoons in beslag waren genomen, werd hij weer in vrijheid gesteld.

Hardrijder in Waarde raakt rijbewijs kwijt

WAARDE - Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal heeft zaterdagmiddag zijn rijbewijs bij de politie moeten inleveren. De man reed met een snelheid van 160 km/u over de Plesseweg in Waarde, terwijl ter plaatse maar 60km/u mag worden gereden. In ruil voor zijn rijbewijs kreeg de man een proces-verbaal.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 14 februari 2005

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Dode en gewonde bij ongeval Bergeijk

Bekijk de hele uitgave van maandag 14 februari 2005

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken