Bekijk het origineel

Jongen mishandeld na ophouden verkeer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jongen mishandeld na ophouden verkeer

3 minuten leestijd

BREUKELEN - Een 16-jarige jongen uit Breukelen is in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door een 21-jarige automobilist uit Loenen aan de Vecht. Volgens getuigen hield de jongen op straat het verkeer hinderlijk op. De chauffeur van een auto die werd opgehouden stapte uit en sloeg en schopte de jongen. Vervolgens ging de automobilist ervandoor. Later zocht hij zelf contact met de politie en is hij aangehouden.

Mannen opgepakt na mishandeling

GORINCHEM - Vier mannen van 18 en 19 jaar uit Apeldoorn en Dordrecht zijn gisteren in Gorinchem aangehouden na mishandeling van een 31-jarige Gorkumer. Het slachtoffer liep blauwe plekken, kneuzingen en een gezwollen jukbeen op. Het viertal zit vast. De politie stelt een nader onderzoek in.

Drietal aangehouden na vechtpartij Leerdam

LEERDAM - Na een vechtpartij zijn drie mannen van 20, 32 en 39 jaar uit Sittard, Leerdam en Den Bosch zaterdag in Leerdam aangehouden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 32-jarige Leerdammer kreeg bezoek van de andere twee vanwege een geldkwestie. Dat liep uit op een vechtpartij in de auto van de man uit Sittard. De Leerdammer stapte uit, ging naar huis en kwam even later terug met twee messen waarmee hij zijn 'zakenpartners' bedreigde. De politie heeft de ruziemakers opgepakt.

Vrouw geeft zich aan na moord

MAASTRICHT - Een 39-jarige vrouw uit Maastricht heeft verklaard gisteravond in haar woonplaats haar 49-jarige vriend uit het Belgische Lanaken om het leven te hebben gebracht. De vrouw gaf zichzelf in de loop van de avond aan bij de politie.

Man ingesloten na bedreigen vriendin

NIEUWPOORT - Een 27-jarige man uit Nieuwpoort is gisteren aan de Liesdel in zijn woonplaats aangehouden omdat hij kort daarvoor zijn vriendin in haar woning met de dood zou hebben bedreigd. Volgens de vrouw had de man haar geslagen en een mes tegen haar keel gedrukt. Het slachtoffer liep diverse blauwe plekken en schrammen op. Toen hij werd ingesloten was de man dronken en agressief.

Tankstation overvallen door twee mannen

NIJMEGEN - Twee mannen hebben zaterdagavond een tankstation op een bedrijventerrein in Nijmegen overvallen. Het duo bedreigde een aanwezige medewerker met een wapen en eiste geld. Vervolgens gingen ze er te voet met een geldbedrag vandoor. In de omgeving is een zoekactie gehouden naar de verdachten waarbij een speurhond is ingezet.

Lichaam vermiste vrouw gevonden

PAPENDRECHT - Het lichaam van een 65-jarige vrouw uit Papendrecht is gistermiddag in een water aan het Molenpad nabij de snelweg A15 gevonden. De vrouw werd vermist nadat ze enkele weken geleden in verwarde toestand haar woning had verliet. Medewerkers van een opleidingsteam voor reddingshonden vonden het lichaam van de vrouw. De brandweer heeft het lichaam uit het water gehaald, waarna het naar het ziekenhuis is overgebracht. Nabestaanden hebben de vrouw vervolgens geïdentificeerd. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

Voorbijgangers vinden brisantgranaat

SCHIEDAM - Aan de Louis Raemaekersstraat in Schiedam is zaterdag een brisantgranaat gevonden. Twee mannen vonden het projectiel. Politiepersoneel zette de omgeving af en uit voorzorg werd het metroverkeer korte tijd stilgelegd. De granaat is door de EOD afgevoerd.

Man zwaargewond na vechtpartij

WESTKAPELLE - Een 24-jarige inwoner van Terneuzen is zaterdag bij een schermutseling in een café in Westkapelle dusdanig gewond geraakt dat hij waarschijnlijk een oog moet missen. De man kreeg toen hij zaterdag om vijf uur 's ochtends de horecagelegenheid wilde verlaten een glas in zijn oog gestoken. Hij is met zwaar oogletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 februari 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Jongen mishandeld na ophouden verkeer

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 februari 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken