Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Hang naar Hollandse pieper onuitroeibaar

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Hang naar Hollandse pieper onuitroeibaar

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Wijnboer en componist Ilja Gort, die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont, vroeg zich af waarom de Franse eetcultuur zo veel verschilt van de Nederlandse. Met Michelinsterren-kok Jonnie Boer van het Zwolse restaurant de Librije zocht hij antwoord op de vraag of we sowieso wel een "cuisine hollandaise" hebben. Het leidde tot een humoristisch en oorspronkelijk kookboek: "Met Gort de Boer op".

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 maart 2005

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Hang naar Hollandse pieper onuitroeibaar

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 maart 2005

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's