Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Hang naar Hollandse pieper onuitroeibaar
Wijnboer en componist Ilja Gort, die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont, vroeg zich af waarom de Franse eetcultuur zo veel verschilt van de Nederlandse. Met Michelinsterren-kok Jonnie Boer van het Zwolse restaurant de Librije zocht hij antwoord op de vraag of we sowieso wel een "cuisine hollandaise" hebben. Het leidde tot een humoristisch en oorspronkelijk kookboek: "Met Gort de Boer op".
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 5 maart 2005
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 5 maart 2005
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's