Bekijk het origineel

Ruzie om een hond en een kat

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ruzie om een hond en een kat

3 minuten leestijd

EDE - De politie moest er zaterdagavond aan te pas komen toen twee Edenaren ruzie kregen om een hond en een kat. Aanleiding was een kat die op de rug van een aangelijnde hond van een 67-jarige Edenaar zou zijn gesprongen. De man fietste met zijn hond door de Van Voorthuizenlaan. De 67-jarige probeerde daarop het dier weg te jagen. Een 20-jarige Edenaar, kennelijk de eigenaar van de kat, was daar getuige van. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling, waarbij de 20-jarige met een honkbalknuppel dreigde. De bejaarde fietser zou daarop de 20-jarige in zijn gezicht geslagen hebben, waarop zijn jongere tegenstander terugsloeg met de knuppel. Het duo werd door agenten aangehouden.

Caravanbrand kost

mensenleven

ERMELO - In Ermelo is in de nacht van vrijdag op zaterdag een caravan geheel uitgebrand waarbij een persoon om het leven is gekomen, aldus een woordvoerder van de politie gisteren. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Ook naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.

Vechtpartij jongeren

in Genemuiden

GENEMUIDEN - Bij een horecagelegenheid aan de Langestraat in Genemuiden is vrijdag rond middernacht een vechtpartij ontstaan tussen jongeren uit Genemuiden en uit Urk. Een 17-jarig meisje uit Urk zou een schop tegen haar benen en in haar buik hebben gekregen nadat ze met bier had gegooid. De politie heeft de partijen uit elkaar moeten halen.

Sportvissers bekogeld

met flesjes en stenen

GENEMUIDEN - Een 15-jarige jongen en zijn vriendje uit Genemuiden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag bij de Schering in Genemuiden bekogeld met lege bierflesjes en stenen. De twee jongens waren op dat moment aan het nachtvissen. Hun tent, hengel en pieper zijn door de stenen vernield. Een 16-jarige jongen uit Genemuiden heeft later tegenover de politie bekend dat hij met zijn vrienden de vernielingen heeft gepleegd.

Woning Kamperland

door vuur verwoest

KAMPERLAND - Een woning aan de Veerweg in Kamperland is zaterdagochtend vrijwel geheel door brand verwoest. Niemand raakte gewond. Ondanks snel ingrijpen van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de woning grotendeels in vlammen opging. De bewoners van het pand waren tijdens de brand niet aanwezig.

Autobestuurder

viermaal in de fout

LEERDAM - Op de Parallelweg in Leerdam is zaterdag een 24-jarige inwoner uit die plaats door de politie aangehouden. Die droeg geen gordel, had een rijontzegging en reed zonder APK. Bovendien was de auto niet verzekerd.

Aanhoudingen bij

politiecontroles

MEPPEL - De politieregio's Drenthe en IJsselland hebben bij een grote gezamenlijke verkeerscontrole in en tussen Meppel en Steenwijk zaterdagavond en

-nacht zeven personen aangehouden voor het rijden onder invloed. Ongeveer 900 bestuurders moesten een blaastest afleggen. Er werden ook nog twee verdachten opgepakt wegens drugsbezit.

Gasexplosie zorgt

voor schade in Rijssen

RIJSSEN - Bij een gasexplosie in een woning aan de Hagweg in Rijssen is vrijdagmiddag grote schade aangericht. Muren, deuren en ramen werden ontzet, aldus een woordvoerster van de politie Twente. 's Ochtends was er door een bouwbedrijf een piketpaal in de grond geslagen. Uit onderzoek blijkt dat deze piketpaal dwars door de gasleiding is geslagen, waardoor er gas ontsnapte. Toen er rond 16.00 uur slijpwerkzaamheden plaatsvonden, ontstond de explosie.

Vlissinger gewond

na steekpartij

VLISSINGEN - Bij een steekpartij aan de Paauwenburgweg in Vlissingen is vrijdag een 57-jarige Vlissinger gewond geraakt. Kort na het incident heeft de politie twee verdachten kunnen aanhouden. Een onderzoek naar de toedracht wordt ingesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Ruzie om een hond en een kat

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken