Bekijk het origineel

Vrouw ontkent duw van Martinitoren

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrouw ontkent duw van Martinitoren

3 minuten leestijd

ASSEN - De 24-jarige vrouw uit Assen die eerder dit jaar zei dat ze haar 20-jarige vriend van de Martinitoren in Groningen had geduwd, heeft gisteren haar verklaring ingetrokken. Aanvankelijk werd uitgegaan van zelfdoding. Enkele maanden geleden verklaarde de vriendin dat ze haar vriend had geduwd.

Grote brand legt verhuisbedrijf in de as

DORDRECHT - Een grote uitslaande brand heeft een verhuisbedrijf aan de Daltonstraat in Dordrecht vanochtend in de as gelegd. De brand sloeg over naar een gerechtsdeurwaarderskantoor, dat aan het verhuisbedrijf grenst.

Dronten onder financieel toezicht

DRONTEN - Flevoland heeft de gemeente Dronten voor in elk geval een jaar onder preventief toezicht gesteld. Dat maakte gedeputeerde H. Dijksma gisteren bekend. Volgens de gedeputeerde bestaat te veel onduidelijkheid over de financiële toekomst van Dronten.

Mannen opgepakt na vechtpartij in Ede

EDE - De politie heeft woensdagmiddag op het Stationsplein in Ede twee mannen uit die plaats aangehouden omdat ze met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. De vechtpartij ontstond na een ruzie tussen de vriendinnen van de twee.

Lunterenaar verzet zich bij aanhouding

EDE - Een 45-jarige beschonken automobilist uit Lunteren heeft zich woensdagavond in Ede verzet tegen zijn aanhouding. Hij bedreigde agenten met de dood. Dat is gisteren bekendgemaakt.

Nieuwe burgemeester voor Lelystad

LELYSTAD - De PvdA'er M. Horselenberg wordt per 1 februari burgemeester van Lelystad. Zij is nu burgemeester van Doetinchem.

School ontruimd na vondst carbid

LELYSTAD - Een scholengemeenschap aan de Archipel in Lelystad is woensdagmorgen voor een deel ontruimd omdat er sprake was van ontploffingsgevaar door carbid. Dat is gisteren bekendgemaakt. Het carbid was in een toiletruimte in de wastafel gelegd en er druppelde water op. Twee leerlingen van 14 en 15 jaar zijn aangehouden.

Cel geëist wegens steken echtgenote

MIDDELBURG - In Middelburg is gisteren tegen een 60-jarige Goesenaar drie jaar cel geëist wegens poging tot doodslag op zijn echtgenote. Hij had haar diverse keren met een mes gestoken.

Website over Andrea Luten uit de lucht

RUINEN - De website over de moord op de 15-jarige Andrea Luten in het Drentse Ruinen in 1993 is zonder vooraankondiging verdwenen van internet. Op de anonieme website werden aan het adres van de ouders van Andrea Luten ernstige bedreigingen geuit en werd gesuggereerd dat zijzelf de hand hebben gehad in de dood van hun dochter.

Mannen opgepakt om mensenhandel

UTRECHT - De politie heeft twee mannen van 26 en 30 jaar uit Utrecht aangehouden die ervan worden verdacht vrouwen te hebben gedwongen in de prostitutie te werken. Dat maakte een woordvoerder van de politie gisteren bekend.

Waalwijk bouwt nieuw stadhuis

WAALWIJK - De raad van Waalwijk heeft gisteravond 26 miljoen euro uitgetrokken voor de bouw van een stadhuis met een ondergrondse parkeergarage voor 200 auto's aan de Taxandriaweg in Waalwijk. De kosten vallen door een berekeningsfout 3,7 miljoen euro hoger uit dan was begroot.

Jongen kerfde zelf hakenkruis in arm

ZWOLLE - De 16-jarige jongen uit Hattem die zei op 9 december door een groep van vijf of zes jongens te zijn mishandeld, blijkt zelf een hakenkruis in zijn arm te hebben gekerfd. De politie meldde gisteren dat het om een valse aangifte gaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 december 2005

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Vrouw ontkent duw van Martinitoren

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 23 december 2005

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken