Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Luie peren per mail
"Geen uren in de keuken, maar wel veel oh's en ah's aan tafel"
Karin Luiten doet in culinaire zaken. Verslingerd aan het koken als ze is, startte ze een jaar geleden haar eigen bedrijf: Koken met Karin. Ze zal haar klanten geen sprinkhanen laten frituren. Met haar websites, mailings en workshops leert Karin mensen hoe je gewoon lekker kunt koken, met weinig moeite en een groots effect. "Ik ben gespecialiseerd in gerechten die er heel ingewikkeld uitzien, maar dat echt niet zijn."
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2006
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2006
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's