Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Buiten eten met servies en servetten
Kinderen leren bij Stampot Janssen koken, delen en netjes eten
Als kind uit een groot gezin mocht ze kiezen wat ze het liefste deed: schoenen poetsen, afwassen of koken. Angela Prins koos voor koken. Ze leerde bovendien dat koken meer inhoudt dan eten op tafel zetten. Koken is zorgen voor anderen, delen, samenwerken, tafeldekken, bewust en netjes eten. Kinderkookschool Stampot Janssen is sinds tien jaar een begrip in het Groningse Veendam.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2006
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2006
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's