Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Blauwe bes en aardbei bomvol vitaminen
Klein, zacht fruit maakt vruchtbare comeback in keuken
Bessensap kreeg je als kind tegen keelpijn en frambozen en bramen plukte je ooit langs de spoorlijn. Dat fruit uit de kinderjaren is volop terug in de belangstelling. Zacht, klein fruit bevat niet alleen veel vitaminen en antioxidanten, het biedt zowel rauw als gekookt culinaire mogelijkheden die variëren van voorgerecht tot dessert.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juni 2006
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juni 2006
Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's