Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Blauwe bes en aardbei bomvol vitaminen

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Blauwe bes en aardbei bomvol vitaminen

Klein, zacht fruit maakt vruchtbare comeback in keuken

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Bessensap kreeg je als kind tegen keelpijn en frambozen en bramen plukte je ooit langs de spoorlijn. Dat fruit uit de kinderjaren is volop terug in de belangstelling. Zacht, klein fruit bevat niet alleen veel vitaminen en antioxidanten, het biedt zowel rauw als gekookt culinaire mogelijkheden die variëren van voorgerecht tot dessert.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juni 2006

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Blauwe bes en aardbei bomvol vitaminen

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 juni 2006

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's