Bekijk het origineel

Dode door brand in woning Breskens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Dode door brand in woning Breskens

3 minuten leestijd

BRESKENS - Een 49-jarige man is zaterdagavond overleden nadat er in zijn woning aan de Kieweg in Breskens brand was uitgebroken. Dit meldde een woordvoerder van de politie. De man is waarschijnlijk door de schrik een natuurlijke dood gestorven. Onbekend is hoe de brand is ontstaan. Wel is zeker dat er geen sprake is van opzet.

Inwoner Hei-en-Boeicop raakt onder pallets

LEERBROEK - Bij een bedrijfsongeval in Leerbroek (ZH) is zaterdagmiddag een 28-jarige man uit Hei- en Boeicop gewond geraakt. Het slachtoffer botste met zijn tractor tegen een stapel pallets. Daarop viel de bovenste laag op de man. Hij liep verwondingen op aan hoofd en rug en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht.

Dordtenaar gewond bij overval in Nispen

NISPEN - Een 59-jarige man uit Dordrecht is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een brute overval op zijn galerie aan de Essenseweg in Nispen (NB). De man kreeg aan het begin van de avond bezoek van drie gewapende mannen en werd ernstig mishandeld. Of de overvallers iets buit hebben gemaakt, is nog onduidelijk.

Drie gewonden bij brand in Rotterdam

ROTTERDAM - Bij een grote uitslaande brand aan de Witte van Haemstedestraat in Rotterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie leden van een gezin gewond geraakt. Dertien mensen liepen rookvergiftiging op. De brand ontstond na een explosie. De oorzaak was gisteren nog onduidelijk. Door de brand werden vier etages van het pand verwoest.

Paarden op hol in woonwijk Spijkenisse

SPIJKENISSE - De politie heeft gistermorgen in Spijkenisse de handen vol gehad aan tien losgebroken paarden. Zij ontsnapten op de Schuddebeursedijk en liepen regelrecht een woonwijk in. Een auto kwam in de berm terecht, doordat de viervoeters recht op het voertuig afliepen. De gealarmeerde politie, buurtbewoners en de eigenaar van de dieren zijn vervolgens geruime tijd bezig geweest om de paarden weer te vangen.

Vrachtauto-inbraak in Terschuur

TERSCHUUR - Drie verdachten zijn zaterdag door de politie opgepakt wegens inbraken in geparkeerde vrachtauto's op een parkeerplaats aan de Zelderseweg in Terschuur (Gld.). Eén verdachte kon vrijwel direct in de kraag gegrepen worden na een tip van een getuige, de anderen werden later aangehouden.

Xtc-laboratorium opgerold in Tiel

TIEL - In de woning van twee personen van 20 en 50 jaar in de Vleesstraat in Tiel heeft de politie zaterdagavond een xtc-laboratorium aangetroffen. De Tielenaren hadden nog boetes openstaan. De politie heeft de woning ontruimd en een 22-jarige aanwezige man aangehouden.

Twee aanhoudingen na steekpartij Tiel

TIEL - In Tiel is vrijdagavond op de Graaf Waltgerlaan een 40-jarige Tielenaar neergestoken. Toen de politie kwam, bleek het slachtoffer al naar het ziekenhuis te zijn overgebracht. Na nader onderzoek zijn een 16-jarige jongen en een 43-jarige man uit Tiel aangehouden. Een zakelijk geschil zou de oorzaak van de ruzie zijn.

Lichaam gevonden in Tilburgse woning

TILBURG - In een flatwoning aan de Corellistraat in Tilburg-Noord is vrijdagavond het lichaam van een nog onbekend persoon aangetroffen. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het hoogstwaarschijnlijk om een geweldsmisdrijf.

60 km/u te hard in Westmaas

WESTMAAS - De politie heeft zaterdagmorgen vroeg het rijbewijs ingenomen van een 40-jarige man uit Numansdorp die met een gemiddelde snelheid van meer dan 120 km/u over de Stougjesdijk in Westmaas reed. Ter plekke geldt een maximum van 60 km/u. De man maakte diverse overtredingen en had te veel gedronken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 oktober 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Dode door brand in woning Breskens

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 oktober 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken