Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Schat aan culinaire kennis
De bijna 3000 pagina's tellende "Larousse Gastronomique" is heruitgegeven in een vierde Nederlandse versie. Omdat koken een vluchtige kunst is die zich voortdurend ontwikkelt, is "'s werelds grootste kookencyclopedie" grondig herzien. Het culinaire standaardwerk -dat begint met Aal en eindigt met Zwoerd- blikt zowel naar de rijke geschiedenis als naar de toekomst van de kookkunst.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 6 januari 2007
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 januari 2007
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's