Bekijk het origineel

Gouwenaar licht modezaken op

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gouwenaar licht modezaken op

3 minuten leestijd

APELDOORN - De politie heeft een 47-jarige man uit Gouda aangehouden op verdenking van oplichting van minstens dertien herenmodezaken. De man was actief in onder meer Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Den Haag en Delft, meldde de politie gisteren. De man stal telkens een kostuum, meldde zich daarop bij de balie van de modezaak met een klacht en incasseerde de aankoopwaarde.

Wandelaar komt om bij ongeval

BENEDEN-LEEUWEN - Een wandelaar is gisteravond om het leven gekomen door een ongeval in het Gelderse Beneden-Leeuwen. Hij werd op de Van Heemstraweg aangereden door een auto, maakte de politie bekend.

Rotterdammer meldt zich na steekpartij

CAPELLE A/D IJSSEL - Een 23-jarige Rotterdammer heeft zich gisternacht op het politiebureau in Capelle aan den IJssel gemeld als dader van een steekpartij eerder die avond. De man gaf aan dat hij een 22-jarige Rotterdammer in zijn buik had gestoken.

Onbekende slaat vrouw uit Ede

EDE - Een 55-jarige vrouw uit Ede heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De vrouw werd in de nacht van zaterdag op zondag op het Rozenplein geslagen door een nog onbekende fietser, waardoor ze gewond raakte.

Cv-ketels gestolen uit nieuwbouwwoningen

ELST - Bij acht inbraken in nieuwbouwwoningen in het Gelderse Elst zijn cv-installaties ontvreemd. De inbraken moeten zondagavond hebben plaatsgevonden of in de nacht van zondag op maandag, zo werd gisteren bekendgemaakt.

Foutparkeerder slaat politieagent

KAATSHEUVEL - Een 45-jarige vrouw uit Kaatsheuvel is gisteren in haar woonplaats gearresteerd omdat zij een agent in het gezicht sloeg. De vrouw parkeerde haar auto dubbel in de Hoofdstraat, waardoor hinder ontstond voor het verkeer. De vrouw ging daarna een winkel binnen. Een agent vroeg haar de auto te verplaatsen. Toen ze ook een bekeuring kreeg, sloeg ze de agent.

Cafetaria Leerdam doelwit overval

LEERDAM - Een cafetaria aan het Burgemeester Meesplein in Leerdam was maandagavond het doelwit van een gewapende overval. Bij het sluiten van de zaak werd een medewerker bedreigd door een gemaskerde man. De overvaller ging ervandoor met geld uit de kassa.

Mannen aangehouden wegens stroperij

NIJKERK - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Nijkerk twee mannen opgepakt wegens stroperij. Het gaat om een 27-jarige Tielenaar en een 30-jarige man uit Rheden. De mannen maakten gebruik van twee hazewindhonden, die in beslag werden genomen.

Viertal opgepakt na gewelddadige beroving

ROTTERDAM - De politie heeft gisteren drie vrouwen van 20, 21 en 22 jaar en een 23-jarige man aangehouden na een beroving met geweld. Ze worden ervan verdacht maandagavond een 15-jarig meisje in een berging aan de Wilgenplaslaan in Rotterdam te hebben beroofd van haar sieraden. Het meisje werd geschopt en geslagen.

Nieuwjaarslunch in Staphorst geroofd

STAPHORST - Een dief heeft zich afgelopen weekeinde tegoed gedaan aan de nieuwjaarslunch van medewerkers van een bedrijf in Staphorst. De dief ontvreemdde onder meer vleeswaren, yoghurtbakjes en kaas en nam een kopje koffie. De kassa van het bedrijf is leeg teruggevonden.

Gemeentesecretaris op non-actief gesteld

STEENWIJK - De gemeentesecretaris van Steenwijkerland is op non-actief gesteld. Volgens het college van B en W is er sprake van een verstoorde werkverhouding. Secretaris A. van der Spek was sinds januari 2001 in functie. Volgens burgemeester H. Apotheker zal Van der Spek niet in zijn functie terugkeren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 10 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Gouwenaar licht modezaken op

Bekijk de hele uitgave van woensdag 10 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken