Bekijk het origineel

Alphense (90) met geweld beroofd van tas

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Alphense (90) met geweld beroofd van tas

3 minuten leestijd

ALPHEN AAN DEN RIJN - Een 90-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn is gistermiddag door drie jongens met geweld beroofd van haar boodschappentas. Dat gebeurde op de hoek van de Thorbeckestraat en de Hoofdstraat. De vrouw stond bij een etalage toen een jongen haar in de nek greep. Een tweede jongen gaf de vrouw een schop tegen een been en een derde pakte haar tas.

Dode bij ongeval in Amsterdam-Zuid

AMSTERDAM - Een nog onbekende man is gistermorgen om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de kruising van de Minervalaan en de Gerrit van der Veenstraat in Amsterdam-Zuid. Volgens de politie kwam de man met zijn auto in botsing met een ander voertuig.

Piepjonge diefjes teisteren Amsterdam

AMSTERDAM - De politie heeft in de binnenstad van Amsterdam vier jonge zakkenrollers in de kraag gevat. De kinderen, allen afkomstig uit Oost-Europa, verklaarden 9 en 11 jaar oud te zijn. Zij hebben vermoedelijk te maken met de forse stijging van het aantal aangiften van zakkenrollerij de afgelopen dagen, liet de politie gisteren weten.

Voorthuizenaar vast voor mishandeling

BARNEVELD - Een 44-jarige inwoner van Voorthuizen is donderdagavond aangehouden in Barneveld. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 38-jarige Barneveldse en haar Barneveldse ex-partner. De politie onderzoekt de reden van het handgemeen.

2500 kilo vuurwerk in beslag genomen

DORDRECHT - Het Regionaal Vuurwerkteam van de Politie Zuid-Holland-Zuid heeft vanaf oktober tot begin januari ongeveer 2500 kilo illegaal consumenten vuurwerk in beslag genomen. Vorig jaar was de vangst groter: zo'n 10.000 kilo.

Vrouw H-I-Ambacht overleden door ongeval

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een vrouw is gistermiddag in Hendrik-Ido-Ambacht overleden toen zij bij het oversteken werd aangereden door een auto. Dat liet een politiewoordvoerster weten. Over de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het ongeval kon zij nog niets zeggen.

Politie Leerdam zoekt getuigen overval

LEERDAM - De politie in Leerdam is op zoek naar getuigen van een overval die is gepleegd op donderdagavond tussen 23.00 en 23.30 uur in cultureel centrum Het Dak aan de Tiendweg. Daarbij werd een nog onbekende hoeveelheid geld buitgemaakt. Anderhalve week geleden werd een cafetaria aan het Meesplein op eenzelfde manier overvallen.

Nieuwe arrestaties in moordzaak Rotterdam

ROTTERDAM - De politie heeft woensdag twee verdachten aangehouden van een dodelijke schietpartij begin deze maand in Rotterdam. Een 25-jarige man uit deze plaats kwam hierbij om het leven. De politie verdenkt de verdachten, een 32-jarige en 40-jarige Rotterdammer, van betrokkenheid bij het incident op de Veerlaan, aldus de politie gisteren. Twee 34-jarige Rotterdammers werden al eerder aangehouden.

Doorstart Vlaardingse schooltuintjes

VLAARDINGEN - De zogenoemde schooltuintjes in Vlaardingen zijn van de ondergang gered. De doorstart is volgende de gemeente Vlaardingen een succes. De tuintjes waren ondergebracht bij scholen, maar leraren hadden steeds minder tijd om met de leerlingen de moestuintjes te onderhouden. Nu zijn er diverse vrijwilligers gevonden die de taak van de leerkrachten overnemen.

Woerdenaar (84) bij brand ernstig gewond

WOERDEN - Een 84-jarige man uit Woerden is gisteren ernstig gewond geraakt bij een brand in zijn woning. De man is inmiddels overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk. Hij liep zware brandwonden op en moest een spoedoperatie ondergaan. De brandweer vermoedt dat het vuur is ontstaan door kortsluiting in een elektrische deken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 20 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Alphense (90) met geweld beroofd van tas

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 20 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

PDF Bekijken