Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Knabbelen aan een koekje bij de koffie of smullen van een heerlijke taart. Alleen al de gedachte doet het water in de mond lopen. Zeker als het koeken en taarten van eigen deeg zijn. Delphine de Montalier en Danny Capon denken daar ook zo over. Bij culinair styliste en auteur De Montalier resulteerde dit in het boek "Taarten", terwijl banketbakker Capon "Koekjes bij de koffie" presenteerde.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's