Bekijk het origineel
![Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven](https://www.digibron.nl/images/generated/reformatorisch-dagblad/katern-nieuws/2007/02/03/1-thumbnail.jpg)
Bekijk het origineel
Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven
Knabbelen aan een koekje bij de koffie of smullen van een heerlijke taart. Alleen al de gedachte doet het water in de mond lopen. Zeker als het koeken en taarten van eigen deeg zijn. Delphine de Montalier en Danny Capon denken daar ook zo over. Bij culinair styliste en auteur De Montalier resulteerde dit in het boek "Taarten", terwijl banketbakker Capon "Koekjes bij de koffie" presenteerde.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
![Smekkertjes en sableetjes uit eigen oven](https://www.digibron.nl/images/generated/reformatorisch-dagblad/katern-nieuws/2007/02/03/1-thumbnail.jpg)
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's