Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Karbonaadjes met appel

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Karbonaadjes met appel

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Bij karbonaadjes wordt in de Vlaamse keuken nogal eens cider of appelwijn gebruikt. In dit gerecht is het een eetlepel rodebessengelei, die vervangen kan worden door een scheutje crème de cassis of bessensap.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Karbonaadjes met appel

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 februari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's