Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Gestoomde hapjes uit het Verre Oosten
Chinese en Indonesische keukens verschillen behoorlijk in smaak
Het welbekende Chinees-Indische restaurant verliest de laatste jaren aan populariteit. De consument heeft kritiek op de vette gerechten, die bol staan van de smaakversterkers en vaak meerdere malen zijn opgewarmd. Wokrestaurants raken echter steeds meer in zwang en Aziatische restaurants ontvangen Michelinsterren. Terecht, want de Chinese en Indonesische keukens bieden smakelijke gerechten met veel variatie.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 21 juli 2007
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 juli 2007
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's