Bekijk het origineel

Schipper vaart naakt en dronken op de Rijn

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Schipper vaart naakt en dronken op de Rijn

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - De waterpolitie van Alphen heeft in de nacht van zondag op maandag een schipper aangehouden op de Oude Rijn. De man zat naakt in zijn bootje, was onder invloed van alcohol en voer zonder verlichting al slingerend achteruit. Hij kreeg een procesverbaal voor het overschrijden van de alcohollimiet.

Verdachte autobrand

Zevenbergen blijft vast

BREDA - Een 19-jarige man uit Zevenbergen die wordt verdacht van betrokkenheid bij een reeks autobranden in zijn woonplaats, blijft zeker nog twee weken in de cel. De politie wist hem vrijdagavond te arresteren. In de nacht van 7 op 8 juli gingen in het centrum en het westelijke deel van Zevenbergen ruim twintig auto's verloren door brandstichting.

Dode bij steekpartij

in Eygelshoven

EYGELSHOVEN - Bij een steekpartij in een woning in het Zuid-Limburgse Eygelshoven is gistermorgen de 55-jarige bewoonster om het leven gekomen. Een in de woning aanwezige 55-jarige man uit Kerkrade raakte zwaargewond. De man is naar een ziekenhuis vervoerd. Over zijn toestand is niets bekend. Over de dader kon de politie geen mededelingen doen.

Dode gevonden in

woning Groningen

GRONINGEN - In een grachtenpand aan de Oosterhaven in Groningen is gistermiddag een lichaam gevonden. Het lag vermoedelijk al enige tijd in het huis. De overledene is waarschijnlijk een huurder van een van de appartementen in het pand. De politie gaat uit van een misdrijf en maakt de naam van het slachtoffer nog niet bekend.

Vrouw komt om

bij ongeluk Moergestel

MOERGESTEL - Een 73-jarige vrouw uit Tilburg is gisteren overleden als gevolg van een verkeersongeval op de A58, ter hoogte van Moergestel. De bestuurster van de auto waar het slachtoffer in zat, een 76-jarige vrouw uit Eindhoven, raakte zwaargewond. Zij is naar een ziekenhuis gebracht. Een mislukte inhaalmanoeuvre is volgens de politie waarschijnlijk de oorzaak van het ongeval.

Vrouw aangehouden

na dodelijk ongeval

OVERDINKEL - De politie heeft een 21-jarige vrouw uit Enschede aangehouden in verband met een dodelijk ongeluk zaterdag in Overdinkel. Daarbij kwam een 14-jarige jongen uit Gronau om het leven. De politie hield de vrouw aan op "verwijtbaar rijgedrag" als rijden onder invloed of met te hoge snelheid.

Lichaam gevonden

in Simpelveld

SIMPELVELD - Een passant heeft gistermorgen in een greppel aan de Peuschkensheiderweg in Simpelveld het lichaam van een man gevonden. Dat liet de politie weten. De recherche vond bloedsporen bij het lichaam. De politie gaat uit van een misdrijf. Over de identiteit van het slachtoffer kon de politie nog niets zeggen.

Automobilist overleden

na aanrijding Limburg

STRAMPROY - Een 85-jarige automobilist uit het Limburgse Stramproy is gistermorgen om het leven gekomen bij een aanrijding met een vrachtwagen in zijn woonplaats. De man zag volgens de politie de vrachtwagen over het hoofd toen hij een kruising opreed.

Vrouw dood gevonden

in woning Vlissingen

VLISSINGEN - De politie heeft gisteren een dode vrouw aangetroffen in een woning aan de Rembrandtlaan in Vlissingen. Waarschijnlijk is de vrouw door een misdrijf om het leven gekomen, zo liet een politiewoordvoerder gisteren weten. Over haar identiteit doet de politie nog geen uitspraken.

Dodelijk ongeval

op N65 bij Vught

VUGHT - Op de N65 ter hoogte van Vught is gistermorgen een 20-jarige Bosschenaar om het leven gekomen toen hij werd overreden door twee vrachtwagens. De man was in verwarde toestand weggelopen van zijn woning. Volgens een politiewoordvoerder is de man van een viaduct op de rijbaan van de N65 gesprongen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Schipper vaart naakt en dronken op de Rijn

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 24 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken