Bekijk het origineel

Man valt van zevende etage bij inval politie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Man valt van zevende etage bij inval politie

3 minuten leestijd

AMSTERDAM - Een Amsterdamse man is gisteren van de zevende etage van een flat naar beneden gevallen. Hij sloeg op de vlucht toen de politie een inval deed. De man overleefde zijn val. Zijn toestand is stabiel. Vijf anderen zijn aangehouden. De politie verdenkt hen van het telen van hennep.

Barendrecht begroet 45.000e inwoner

BARENDRECHT - Burgemeester J. van Belzen van Barendrecht heeft gisteren de 45.000e inwoner van zijn gemeente verwelkomd. In 1990 telde Barendrecht nog krap 20.000 inwoners en begin 2000 lag dat aantal net onder de 30.000. De komende jaren zal Barendrecht doorgroeien tot naar schatting ongeveer 47.000 inwoners.

Verdachte in moordzaak Breda voorgeleid

BREDA - De 70-jarige Bredanaar die maandag werd aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 39-jarige plaatsgenote zou vandaag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda. Een politiewoordvoerder heeft dat gisteren bekendgemaakt. De vrouw liet op 22 november in het buitengebied van Breda haar honden uit. Plotseling hoorde ze een schot en zakte ze ineen. Ze wist de alarmlijn nog te bellen. Ze overleed enkele dagen later. Over de exacte verdenking doet politie geen mededelingen.

Identiteit dode vrouw Capelle bekend

CAPELLE A/D IJSSEL - De dode vrouw die dinsdag door agenten werd gevonden in een woning aan de Floris Burgwal blijkt de 37-jarige bewoonster te zijn. De aangehouden verdachte woont in hetzelfde huis. Hij meldde dinsdag rond halftwee in verwarde toestand aan medewerkers van een tankstation dat hij onenigheid had gehad met een vrouw. De pompbediendes waarschuwden toen de politie.

Burgemeester draait bierpomp dicht

DRACHTEN - Burgemeester Middel van de Friese gemeente Smallingerland wil de verkoop van alcohol in sportkantines grotendeels verbieden. Na het laatste fluitsignaal mag de bierpomp nog een uur open. Daarna is het gedaan met de pret. "Ik heb begrepen dat de derde helft altijd erg gezellig is, maar ik heb nooit begrepen dat die langer moet duren dan de eerste en de tweede helft", aldus Middel gisteren.

Vlissinger veroordeeld voor verkrachting

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft gisteren de 22-jarige A. B. uit Vlissingen veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig maanden, waarvan zes voorwaardelijk. Hij verkrachtte een veertienjarig meisje, stalkte zijn ex en bedreigde haar moeder. Het meisje moet hij 3000 euro betalen.

Recherche rolt criminele bende op

ROTTERDAM - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft elf verdachten van handel in verdovende middelen en vuurwapens gearresteerd. Hiermee zegt zij een Turkse dealersbende te hebben opgerold. De organisatie is verantwoordelijk voor meerdere drugstransporten en in totaal werd bij het onderzoek 57 kilo heroïne in beslag genomen.

Vrachtwagen zorgt voor ravage in tunnel

ROTTERDAM - De Thomassentunnel op de N15 in de richting van de Maasvlakte is gisteravond afgesloten nadat een vrachtwagen het plafond van de tunnel flink beschadigde. Brokstukken, lampen en kabels kwamen naar beneden en raakten de auto's die achter de vrachtwagen reden. Ten minste dertig auto's raakten beschadigd door het vallende puin. Het verkeer werd omgeleid.

Politie pakt vluchtende wegpiraat op

ZALTBOMMEL - Agenten hebben gisteren een 28-jarige automobilist uit Zaltbommel na een wilde achtervolging aangehouden in zijn woonplaats. De man zorgde tijdens zijn vlucht voor levensgevaarlijke situaties. Op het bureau weigerde hij mee te werken aan een alcoholproef. Bovendien vernielde en bevuilde hij een wachtkamer. Uit onderzoek is gebleken dat de man het voertuig waarin hij reed had gestolen van zijn broer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 januari 2008

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Man valt van zevende etage bij inval politie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 januari 2008

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken