Bekijk het origineel

Crimineel gebruikt honden bij overval

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Crimineel gebruikt honden bij overval

2 minuten leestijd

AMSTERDAM - Een overvaller heeft een 56-jarige vrouw in Amsterdam op bijzonder brute wijze beroofd van haar tas. Hij zette zijn twee honden in, die het slachtoffer herhaaldelijk beten. Het incident aan de Koggestraat gebeurde woensdagochtend, maar een politiewoordvoerder maakte het pas gisteren bekend. De dader is voortvluchtig.

Auto te water

in Opheusden

OPHEUSDEN - De brandweer heeft donderdagavond op de Parallelweg in Opheusden twee personen bevrijd uit een auto die in het water terecht was gekomen. De 42-jarige bestuurder uit Engeland zag op een kruising een ander voertuig over het hoofd, moest plotseling uitwijken om een botsing te voorkomen en belandde vervolgens in het water.

Inwoners Oud-Beijerland

krijgen boete terug

OUD-BEIJERLAND - De rond de jaarwisseling in beslag genomen vuilcontainers van een aantal inwoners van Oud-Beijerlandse centrum worden teruggegeven. Een door de gemeente opgelegde boete van 199 euro wordt terugbetaald. De bewoners hadden hun container moeten verplaatsen, maar dat niet gedaan. Naar nu blijkt is het onduidelijk of de gemeente duidelijk genoeg heeft gemaakt dat de containers weg moesten.

Politie arresteert man

met kruisboog

ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft donderdag een man opgepakt die in de metro liep met een kruisboog. De Rotterdammer werd gesnapt tijdens een politieactie rond het Zuidplein en Charlois. Behalve de plaatselijke Willem Tell werd een 25-jarige inwoner van Zoetermeer opgepakt. Hij was in het bezit van een geladen vuurwapen.

Man (69) komt om

door ongeval

WAALWIJK - Door een ongeval op de A59 is gisteren een 69-jarige man uit Waalwijk om het leven gekomen. De man was bestuurder van een bestelauto die moest remmen voor een voorganger. Hij raakte daarbij de macht over het stuur kwijt. De auto ging enkele keren over de kop. De bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Gewapende overval

op Zwolse winkel

ZWOLLE - Bij een gewapende overval is donderdag in Zwolle een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Personeelsleden van een winkel werden bedreigd met vuurwapens en vastgebonden, meldde de politie gisteren. De daders zijn spoorloos.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2008

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Crimineel gebruikt honden bij overval

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2008

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

PDF Bekijken