Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Geen frikadel maar een viergangenmenu
Workshop "Buiten koken" leert gasbarbecue op waarde schatten
Ruim 70 procent van de Nederlanders schijnt het al regelmatig te doen: niet alleen buiten eten, maar ook buiten de maaltijd bereiden. Bijna alles is mogelijk, zegt Marianne Kuyff uit het Gelderse Heesselt. Tijdens haar workshop "Buiten koken" bereidt ze een viergangenmenu op een gasbarbecue.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 14 juni 2008
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 14 juni 2008
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's