Bekijk het origineel
![Zoektocht naar smaken die knallen](https://www.digibron.nl/images/generated/reformatorisch-dagblad/katern-nieuws/2009/01/06/1-thumbnail.jpg)
Bekijk het origineel
Zoektocht naar smaken die knallen
MONSTER – „Als een Europese topkok ons niet kent, ligt dat aan hem en niet aan mij.“ Rob Baan, directeur van Koppert Cress in Monster, windt er geen doekjes om. Zijn bedrijf teelt cressen. Restaurantchefs geven met deze microgroenten hun gerechten een smaakvol tintje.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 6 januari 2009
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's
![Zoektocht naar smaken die knallen](https://www.digibron.nl/images/generated/reformatorisch-dagblad/katern-nieuws/2009/01/06/1-thumbnail.jpg)
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 6 januari 2009
Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's