Bekijk het origineel

Actief

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Actief

2 minuten leestijd

Fietstocht (I)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van- uit Hendrik-Ido-Ambacht is afgelopen zaterdag een fietstocht gehouden. De 42 deelnemers reden langs de Reeuwijkse en Nieuwkoopse Plassen. Door sponsoring is 10.000 euro opge- haald. Dat gaat gaat naar stichting Mbuma-zending en gehandicaptenorganisatie Adullam.

Fietstocht (II)

STAPHORST - In Staphorst hebben afgelopen zaterdag 430 mensen gefietst voor Stichting Adullam. De route was 25 kilometer lang. Onderweg konden de deelnemers naar een expositie over de Tweede Wereldoorlog. Ook konden ze een diaserie bekijken over de opening van een kinderboerderij van Adullam. Mede door de verkoop van frisdrank, ijs en vis leverde de fietstocht ruim 2500 euro op.

Fietstocht (III)

GOUDA - Zo'n 35 vooral jon- ge fietsliefhebbers hebben in de nacht van 25 op 26 juni in de omgeving van Gouda een sponsortocht gehouden. Ze fietsten routes van 50 en 100 kilometer. Daarmee haalden ze 10.000 euro op voor stichting One Day. De opbrengst gaat naar een weeshuis in Roeme- niƫ.

Tassen

ROTTERDAM - Zes leerlingen van het Hoornbeeckcollege uit Rotterdam hebben uit de winst van hun minionderneming FanTastisch! 1500 euro geschonken aan de stichting Woord en Daad. De leerlingen verkochten met hun onderneming milieuvriendelijke tassen. Het geld gaat naar Zambia, waar mensen een microkrediet kunnen krijgen om een eigen bedrijf te starten.

Ook actief geweest voor het goede doel? Stuur uw bericht naar actief@refdag.nl

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 juli 2010

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Actief

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 3 juli 2010

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken