Bekijk het origineel

Gedenkwaardig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Gedenkwaardig

3 minuten leestijd

Diamant

POLSBROEK - Teus de Pater en Cok de Pater-van der Vlist uit Polsbroek waren op 29 augustus zestig jaar getrouwd. De bruidegom werd geboren in Polsbroek. Hij is altijd boer geweest. De bruid werd geboren in Krimpen aan de Lek. Ze was onderwijzeres. Het echtpaar heeft vier kinderen, acht klein- en tien achterkleinkinderen.

Smaragd

KATWIJK - Dirk de Jong (83) en Maartje de Jong-van Duyvenvoorde (76) uit Katwijk zijn vandaag 55 jaar getrouwd. Bei- den zijn geboren in Katwijk. Ze woonden tien jaar in Enschede en keerden daarna terug naar Katwijk. De bruidegom werkte in visverwerkende bedrijven in Katwijk en in Enschede. De laatste jaren werkte hij bij het Productschap Vis. Hij was jarenlang ouderling in de christelijke gereformeerde kerk in Katwijk en nam de preken op cassettebandjes op. De bruid deed huishoudelijk werk. Ze kregen vijf kinderen, twintig kleinkinderen en een achterkleinkind.

Goud (I)

DORDRECHT - Het was afgelopen dinsdag vijftig jaar geleden dat Eldert Nelisse en Stoffelien Bruinsma uit Dordrecht in het huwelijk traden. De bruidegom werd geboren op 27 september 1936 in Dordrecht. De bruid kwam op 30 april 1939 in Zwijndrecht ter wereld. De bruidegom heeft veertig jaar gewerkt bij het Regionaal Energiebedrijf Dordrecht. Hij werkte daar op de afdeling gas en water. Het echtpaar kreeg vier kinderen en negen kleinkinderen.

Goud (II)

ALPHEN A/D RIJN - Jan Vermeij en Maria Vermeij-Oppelaar waren woensdag vijftig jaar getrouwd. De bruidegom werd op 16 december 1933 geboren in Nieuwkoop. Hij werkte vele jaren bij een oliehandel. Hij was een aantal jaren koster in de christelijke gereformeerde kerk van Alphen aan den Rijn. Vervolgens werd hij diaken. Hij is nu ouderling. De bruid werd op 16 mei 1938 geboren in Alphen aan den Rijn. Zij was jarenlang naaister. Sinds hun huwelijk wonen zij in Alphen aan den Rijn. Het echtpaar kreeg drie kinderen en elf kleinkinderen.

Onderscheiden

GOES - F. A. van Willigen en M. D. van Willigen-Coster uit Goes zijn woensdag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Verhulst van de gemeente Goes speldde de versierselen op. F. A. van Willigen was ouderling in de hervormde wijkgemeente Maranatha in Delft, bestuurslid van de Vereniging van Scholen met de Bijbel in Nieuw-Lekkerland en van het Wartburg College in Rotterdam. Ook was hij fractievoorzitter van de SGP in de gemeente Nieuw-Lekkerland, bestuurslid van een waterschap, ouderling-kerkvoogd en voorzitter van de kerkvoogdij van de hervormde gemeente van Goes en ledenadministrateur van deze gemeente. M. D. van Willigen-Coster was presidente van de hervormde vrouwenvereniging Rondom het Woord in Nieuw-Lekkerland en de hervormde vrouwenbijbelkring Febe in Goes. Ook was zij actief in de organisatie van ouderencontact, de vrouwenhulpdienst en de werkgroep pastoraat in Goes.

refdag.nl/gedenkwaardig voor uitleg over deze rubriek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 september 2011

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Gedenkwaardig

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 september 2011

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken