Bekijk het origineel

Weekendverkeer eist zeker drie levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Weekendverkeer eist zeker drie levens

2 minuten leestijd

APELDOORN – In het verkeer zijn het afgelopen weekeinde zeker drie mensen om het leven gekomen. Ook vielen er verschillende gewonden, zo meldde de politie.

Een 5-jarig jongetje uit Capelle aan den IJssel is zaterdagmiddag omgekomen in Sittard. Het kind kwam in de Jan Steenstraat onder een bergingsauto terecht. Het kind overleed ter plaatse. Het ongeluk gebeurde toen het jongetje met drie vriendjes op straat aan het fietsen was.

Een 74-jarige vrouw uit Roosendaal is zaterdagmiddag in haar woonplaats overleden nadat zij met haar scootmobiel in botsing kwam met een auto. De bestuurder kon de vrouw niet meer ontwijken toen ze plotseling overstak. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis.

Een 54-jarige man uit Zelhem is in de nacht van zaterdag op zondag bij een verkeersongeval in de Koningsweg in Arnhem om het leven gekomen. Kort na middernacht was hij als vermist opgegeven. Omstreeks halfvijf gisterochtend werd bij de politie een ongeval gemeld. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer te zijn overleden. De man was met zijn auto tegen een boom gebotst.

In de Rampweg bij Renesse is gistermiddag een Duits gezin op de fiets aangereden door een automobilist. In de auto zaten vier personen. De Duitse man en de vrouw hadden beiden een kind in een zitje op hun fiets. De vrouw liep ernstige verwondingen op, de man had slechts lichte verwondingen. Ook de kinderen raakten gewond. Hoe zij er precies aan toe zijn, was vanmorgen nog niet bekend.

Een 28-jarige automobiliste uit Lelystad is gisteren rond 5.00 uur gewond geraakt nadat zij door nog onbekende oorzaak op de Houtribdreef tegen een boom reed. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. De toedracht van de eenzijdige aanrijding wordt door de dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 juli 2012

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Weekendverkeer eist zeker drie levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 juli 2012

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken