Bekijk het origineel

Zeker zeven doden bij ongevallen rond Pasen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zeker zeven doden bij ongevallen rond Pasen

Twee bestuurders niet in bezit van rijbewijs

3 minuten leestijd

APELDOORN. Bij verkeersongevallen zijn de afgelopen dagen zeker zeven doden gevallen.

- Een motorrijder is vanmorgen overleden na een aanrijding op de N325 bij Lent (Nijmegen). Hij botste op een tractor met een aanhanger vol zand.

- In het Drentse Hoogeveen botste afgelopen nacht een nog onbekende vrouw met haar auto tegen een boom. De automobiliste overleed ter plaatse aan haar verwondingen, meldde de politie.

- Bij een auto-ongeluk in Meppel (Drenthe) is gisterochtend een twintigjarige man uit die plaats om het leven gekomen. De auto was tegen een boom gebotst en in brand gevlogen. De bestuurder bleek niet in het bezit van een rijbewijs.

- Door een eenzijdig auto-ongeval in Wateren (Drenthe) zijn zondagmorgen twee doden gevallen. Een auto raakte in een bocht van de weg en botste frontaal tegen een boom. De 18-jarige bestuurder uit Smilde overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs. Een tweede man (18) uit Appelscha overleed later aan zijn verwondingen. Twee andere inzittenden, een meisje (17) en een jongeman (20), raakten zwaargewond.

- Een bromfietser (26) uit Rosmalen is zondagochtend overleden na een aanrijding met een auto in Den Bosch. De bestuurder van de auto reed volgens een getuige door. De politie hield later in Den Bosch een 22-jarige verdachte aan.

- Een 66-jarige man is zaterdag in Amsterdam-Oost om het leven gekomen nadat zijn plezierjacht bij de Zeeburgerbrug was geramd door een schip met duwbakken. Een andere opvarende van het jacht werd in veiligheid gebracht.

- Ter hoogte van Borne (Overijssel) botste zondagavond een bus op een personenauto. Daarbij raakten vier mensen gewond. Toen de passagiers uit de personenauto stapten, werden zij geraakt door een achteropkomende auto. Daarna botste er nog een auto op de stilstaande voertuigen.

- Een inzittende van een auto op de A50 bij Heteren is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt doordat een losgeschoten wiel van een tegenligger door de voorruit kwam. De rijksweg werd tussen Heteren en Renkum in beide richtingen afgesloten. Het wiel was afkomstig van een vrachtauto.

- Door een ernstig eenzijdig auto-ongeluk in Zoetermeer zijn gistermorgen drie vrouwen zwaargewond geraakt. Ze zaten bekneld in het voertuig en werden door de brandweer bevrijd. De vrouwen van 19, 20 en 21 jaar oud kwamen uit Zoetermeer.

- In het Brabantse Biezenmortel, niet ver van Den Bosch, is gisteravond een automobilist op een groepje fietsers ingereden. Daarbij zouden zeker drie mensen gewond zijn geraakt. Volgens regionale media had de bestuurder van de auto te veel gedronken en is hij aangehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 7 april 2015

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Zeker zeven doden bij ongevallen rond Pasen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 7 april 2015

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken