Bekijk het origineel

Ongevallen eisen vijf levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ongevallen eisen vijf levens

3 minuten leestijd

APELDOORN. Ongevallen hebben het afgelopen weekeinde zeker vijf mensen het leven gekost. Ook raakten diverse mensen gewond. Dat meldde de politie. Bij één aanrijding raakte een spookrijdster gewond.

l Bij een eenzijdig auto-ongeval op de N196 bij Aalsmeerderbrug, gemeente Haarlemmermeer, overleed gisteravond een man. Vier andere inzittenden van de auto raakten ernstig gewond. Twee van hen verkeren in kritieke toestand. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. De auto met Pools kenteken sloeg rond 20.00 uur over de kop en kwam tot stilstand op een brug. De ravage was enorm. Het was in eerste instantie niet duidelijk of er vier of vijf personen in de auto zaten. Een duikteam van de brandweer zocht in het water naar een persoon die mogelijk uit de auto was geslingerd. Later bleek de vijfde inzittende nog in het verwrongen wrak te zitten.

l Een motorrijder is gistermiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de Rijksweg in het Limburgse Maasbracht. De man botste op een tegenligger, die op de verkeerde weghelft terecht was gekomen. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht. Een automobilist kon de veroorzaker van het ongeval nog ontwijken en reed de berm in. De motorrijder die achter de uitgeweken automobilist reed, kon dat niet meer. Hij botste frontaal op de auto en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

l Een 57-jarige man uit Abbenbroek, bij Spijkenisse, is zaterdag omgekomen bij een ongeval in zijn woonplaats. De fietser werd op de Gemeenlandsedijk Zuid aangereden door een personenauto. De fietser kwam vervolgens op de verkeerde weghelft en werd daar overreden door een bestelbusje. De fietser overleed ter plaatse.

l Een 77-jarige man uit het Duitse Düsseldorf overleed zaterdag bij een ongeval op de N2 bij Eindhoven. De man kreeg op de naastgelegen A2 pech en zette zijn auto op de vluchtstrook. Daarna stak hij de N2 over. Een automobilist kon hem niet meer ontwijken. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

l Bij een aanrijding op de A2 ter hoogte van het Limburgse Geleen is zaterdagmorgen vroeg een 15-jarige jongen uit Born om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 3.15 uur. Volgens de politie liep het slachtoffer om nog onduidelijke redenen over de snelweg, toen hij door een automobilist werd aangereden. De jongen werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

l Een 70-jarige vrouw is gisteravond gewond geraakt nadat ze op de N261 en de A59 kilometerslang tegen het verkeer in was gereden. Bij Drunen botste ze op een tegenligger. Alleen de 70-jarige vrouw raakte gewond. Diverse auto’s werden beschadigd. Meerdere bestuurders botsten namelijk op de vangrail in een poging de vrouw te ontwijken.

l In het Brabantse Oosterhout raakten zaterdagavond zes mensen gewond bij een ongeval. Op de afrit van de A27 vloog een auto uit de bocht, sloeg over de kop en belandde op het dak van een tegemoetkomende auto. Daarin zat een gezin met twee jonge kinderen. In de auto die het ongeluk veroorzaakte zaten een man en een vrouw. De zes raakten allen gewond.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 31 oktober 2016

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Ongevallen eisen vijf levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 31 oktober 2016

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken