Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Bevroren banaan

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Bevroren banaan

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Omdat foodbloggers nogal warmlopen voor ijs op basis van banaan moest ik dat nodig eens proberen. Het basisrecept dat daarvoor circuleert is ongelooflijk eenvoudig, maar lijkt me technisch niet voor iedereen haalbaar. Je stopt gepelde bananen, al dan niet in plakjes, in de diepvries en pureert die vervolgens op het moment dat je zin hebt in bananenijs. Dat is alles.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 juni 2017

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Bevroren banaan

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 juni 2017

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's