Bekijk het origineel

Verkeersongevallen eisen zeker zeven levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verkeersongevallen eisen zeker zeven levens

2 minuten leestijd

APELDOORN. Ongevallen hebben de afgelopen dagen zeker zeven mensen het leven gekost. Een van de slachtoffers reed op een gestolen motor. Een ander kwam om bij een achtervolging door de politie.

- Bij een ongeval in Eindhoven kwam in de afgelopen nacht een automobilist om het leven. Hij botste bij een achtervolging door de politie tegen een boom. Twee andere inzittenden van de auto, die een Belgisch kenteken had, raakten gewond.

- Een 36-jarige motorrijder uit het Zuid-Hollandse Honselersdijk is gisteren overleden aan de gevolgen van een ongeval in Poeldijk. De man reed op een gestolen motor en had geen geldig rijbewijs. Volgens getuigen reed de motorrijder zaterdagavond omstreeks 22.15 uur op de Nieuweweg in Poeldijk rechtdoor op een rotonde. Daarbij kwam de man ten val.

- In het Brabantse Veldhoven is gisteravond een motorrijder omgekomen. De man kwam in botsing met een bromfiets en viel. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later op de avond aan zijn verwondingen.

- Een 57-jarige motorrijder uit het Limburgse Maasbracht is zaterdag overleden nadat hij ten val was gekomen in Roermond. De man begeleidde een optocht van een groep motorrijders. Tijdens een manoeuvre kwam de man ten val, waarna hij tegen een paal botste. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen bezweek.

- Op de A2 bij Nieuwegein is zaterdagmorgen een 39-jarige motorrijder uit IJsselstein om het leven gekomen. De man reed tegen de vangrail en overleed ter plaatse.

- Een 40-jarige man uit Heerhugowaard is zaterdag bezweken aan zijn verwondingen nadat hij vrijdagavond in het nabijgelegen Hensbroek met zijn auto tegen een boom was gebotst. De man overleed in een ziekenhuis.

- Een 19-jarige man uit Hoorn overleed vrijdagavond door een ongeval in Berkhout. Hij botste met zijn auto op een 69-jarige automobilist uit Hoorn. Die laatste raakte gewond.

- Door een ongeval op de A2 bij Maasbracht zijn gisteravond vijf mensen gewond geraakt. Bij het ongeval waren een auto en twee motoren betrokken die met elkaar in botsing kwamen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juni 2017

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Verkeersongevallen eisen zeker zeven levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juni 2017

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken