Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Rode koolsalade met sinaasappel

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Rode koolsalade met sinaasappel

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

Deze week een recept met een duurzame seizoensgroente. Door groente niet te koken, maar er een salade van te maken eet u rode kool op een andere manier. De salade is lekker fris door de sinaasappel. En het staat ook nog heel kleurrijk op uw bord.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van maandag 3 februari 2020

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Rode koolsalade met sinaasappel

Bekijk de hele uitgave van maandag 3 februari 2020

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's