Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

1 minuut leestijd

Beroepen te Leiden: H. Ligtenberg van Oudemirdum.

Bedankt voor Artesia, Calif. (U.S.A.): M. Heerschap van Paterson, N.J. (U.S.A.); voor Bodegraven: P. Blok van Dirksland.

BIDSTOND VOOR DE PART. SYNODE TE BARNEVELD

In tegenstelling met eerdere berichten deelt de scriba der gemeente te Barneveld mede, dat deze dienst op dinsdag 21 april a.s., waarin Ds. J. van Haaren van Rijssen zal voorgaan, om 7.30 uur aanvangt.

AFSCHEID EN INTREDE DS. H. VAN GILST

D.V. hoopt Ds. H. van Gust op woensdag 29 april a.s. afsdieid te nemen van de gemeente te Lisse, om dan op dinsdag 5 md bevestigd te worden te Tricht door Ds. A. Hofman des nsmiiddags om 3 uur. In de avonddienst om half acht hoopt Ds van Gilst dan in Tricht zijn intrede te doen. Bdde diensten zullen geschieden in de groentehed bij het station GdderniEdsen.

WIJZIGINGEN KERKELIJK JAARBOEKJE

Ds. C. HARINCK: het tddoonnummer - is gewijzigd. Dit is thans 030-13290. KATWIJK AAN ZEE: scriba der gemeente is thans de heer L. Haasnoot, Baron van Wassenaerlaan 5, Katwijk a/d Rijn. Teldoon blijft t.n.v. de praeses, W. Bos, 01718-3286. Penningmeester is thans: C. Veerman, Nachtegaallaan 182, Katwijk aan Zee.

POORTVLIET: scriba der gemeente is thans de heer S. P. Geluk, Strijensepad 1, tddoon 01662-490.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 april 1964

De Saambinder | 4 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 april 1964

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken