Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

BEVESTIGING EN INTREDE Ds. H. RIJKSEN TE ZOETERMEER

De kerkeraad der Geref. Gemeente te Zoetermeer deelt U mede, dat de bevestiging en intrede van zijn beroepen predikant Ds. H. Rijksen van Gouda zal plaatsvinden op D.V. woensdag 25 augustus a.s. in de Ned. Hervormde Morgensterkerk, Nassaulaan te Zoetermeer.

De bevestiging zal geschieden door de consulent der gemeente Ds. F. Harinck van Den Haag-Z. Aanvang bevestigingsdienst: 15.00 uur. Aanvang intrededienst: 19.30 uur. Plaatsen vrij: 20 minuten voor de aanvang der diensten.

BEVESTIGING EN INTREDE KAND. D. RIETDIJK TE VEENENDAAL

D.V. zal kandidaat D. Rietdijk op woensdag 1 september a.s. 's middags om 3 uur bevestigd worden tot herder en leraar van de gemeente Veenendaal. De bevestiger zal zijn Drs. A. Vergunst, predikant van de Ger. Gemeente te Rotterdam-C. 's Avands om half acht hoopt Ds. D. Rietdijk de intredepredikatie te houden. Beide diensten worden gehouden in de Julianakerk, Prins Bernhardlaan 26 te Veenendaal.

DEPUTAATSCHAP STUDENTEN EN ACADEMICI

Het deputaatschap voor studenten en academici hoopt D.V. 2 september a.s. om 5 uur te vergaderen in de kerk van de Geref. Gem. aan de Catharijnekade-Bergstraat te Utrecht. Ds. J. van Haaren hoopt een lezing te houden over „Het Chiliasme". Studenten en academici die deze vergadering wensen te bezoeken, worden verzocht dit schriftelijk of telefonisch op te geven aan: W. de Ruiter, Hogeweg 46a', Amsterdam-6, telefoon 020 - 359945.

JAARBOEKJE GEREFORMEERDE GEMEENTEN

Door stagnatie bij het gereed maken van het jaarboekje is per heden pas het jaarboekje, verschenen. Bestellingen bij: Kerkelijk Bureau, Walkartweg 11, Zeist, tel. 03404 - 18249.

WIJZIGINGEN KERKELIJK JAARBOEK 1971

In het nieuwe Jaarboek zijn enkele storende drukfouten geslopen. Hieronder volgen de veranderingen:

Pag. 33 Theologische School Ds. J. van Haarlen moet zijn Ds. J. van Haaren. Niet opgenomen is als Curator: A. J. Schot, Middelburg, 2e penningmeester.

Pag. 44 Deputaatschap Bejaarden en Gezinszorg De plaatsnaam, waar de sekretaris woont is Vleuten en niet Heuten. De heer T. P. van Vliet woont in Zwijndrecht, Rotterdamseweg 199.

Pag. 44 Deputaatschap Jeugdzorg De heer C. G. Vreugdenhil woont in Bruinisse, niet in Dordrecht.

Pag. 73 Gereformeerde Gemeente Vlaardingen De scriba woont: Surinamesingel 32, niet Nassaulaan 32.

Breda

Scriba van de Geref. Gemeente te Breda is thans de heer F. L. Poppeliers, Allerheiligenweg 18c, Breda, telefoon 01600 - 53161.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 augustus 1971

De Saambinder | 4 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 augustus 1971

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken