Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

Beroepen:

te Sioux-Center (U.S.A.): ds. D. Hakkenberg te Lisse;

Bedankt:

voor Genemuiden: ds. Chr. v. d. Poel te Yerseke; voor Haamstede: ds. D. Hakkenberg te Lisse;

JAARBOEK 1976 VAN DE GEREFORMEERDE GEMEENTEN

Het Jaarboek 1976 van de Gereformeerde Gemeenten is weer verschenen. Het is een bron van informatie betreffende onze gemeenten. Laat het daarom in onze gezinnen niet ontbreken. Een schat van gegevens betreffenide de gemeenten in Nederland en Noord-Amerika is erin opgenomen. De prijs bedraagt ƒ 7, — per ex. Het boekje is verkrijgbaar bij het Bureau voor de Kerkelijke Administratie, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten, Prof. Lorentzlaan 53, Zeist. Ook de onder ons bekende boekhandelaren hebben het in voorraad, zodat ook zij het gaarne aan u zullen leveren. Wacht niet te lang met bestellen, want de voorraad is beperkt.

ZENDINGSAVOND TE MIDDELBURG

D.V. dinsdag 10 augustus a.s. 's avonds om 7.30 uur in de Zuiderkerk, aan de Schoutstraat, Middelburg-Zuid, hoopt ds. F. Blok uit Dirksland te spreken.

Als zendingsdeputaat heeft ds. Blok onlangs onze zendingsvelden in Irian Jaya bezocht en hoopt mede over zijn ervaringen daar ondervonden een en ander mede te delen. Allen die het werk der zending liefhebben, ook uit de omliggende gemeenten zijn hartelijk welkom.

SCHENKINGEN VOOR DE BIBLIOTHEEK VAN DE THEOL, SCHOOL

Van de Boekhandel Van Horssen uit Barneveld werd als present ontvangen: Ds. Joh. V. d. Poel: Eerst lammeren, dan schapen; Alex. Conuie: De Heidelbergse Catechismus; Matthew Henry: Edelgesteenten; Het „Wilhelmus" in brochurevorm. Van de heer J. te R.: ƒ 200, — voor aanschaf van nieuwe boeken, (in verband met de toelating van 2 studenten aan de Theol. School). Gaarne ter navolging!!! De gevers hartelijk dank.

De bibliothecaris.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 augustus 1976

De Saambinder | 8 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 augustus 1976

De Saambinder | 8 Pagina's

PDF Bekijken