Bekijk het origineel

BERICHTEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

BERICHTEN

3 minuten leestijd

AANGEPASTE KERKDIENST TE WEST-KAPELLE

D.V. zal op zaterdag 11 mei 1991, aanvang 15.00 uur, in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te West-Kapelle een aangepaste kerkdienst voor verstandelijk gehandicapten worden gehouden. Voorganger in deze dienst ds. Th. van Stuyvenberg.

DEPUTAATSCHAP VOOR DE MILITAIREN

Zoals wellicht bekend zullen Nederlandse Militairen hulp gaan verlenen aan de opvang van Koerdische vluchtelingen in Irak. Uit ontvangen informatie bleek, dat ook mihtairen uit de kring van onze gemeenten uitgezonden zullen worden voor dit doel. Ons deputaatschap zou graag de namen en militaire adressen ontvangen van hen. Het gaat dan om de adressen in Nederland en Irak. Wij willen dan proberen om deze militairen met elkaar in contact te brengen. Voor de te nemen moeite bij voorbaat dank.

RING "ZEELAND" VAN ZANGVERENIGINGEN

Het bestuur van de ring "Zeeland" van zangverenigingen der Ger. Gem. is voornemens om op D.V. 11 mei een ringavond te houden in de kerk van de Ger. Gem. te Meliskerke. De koren die aan deze avond hopen mee te werken zijn: "De Lofstem" uit Wolphaarsdijk, o.l.v. H. Weekhout; "Marnixkoor" uit Vlissingen, o.l.v. W. Hoorweg; "Jong Sursum Corda" uit Krabbendijke, o.l.v. C. Walhout; "Canticum" uit Haamstede, o.l.v. A. de Bruine; "Con Amore" uit Meliskerke, o.l.v. J.B. Dekker. Het orgel wordt bespeeld door J. Bouman. De opening wordt verzorgd door ds. F. van Ruitenburg. De avond begint om half 8.

RING WEST-NEDERLAND VAN ZANGVERENIGINGEN

D.V. 14 mei 1991 wordt er een ringzangavond gehouden in de Ger. Gem. te Krimpen a/d IJssel, aanvang:20.00 uur. Meewerkende koren zijn de gemengde koren uit Krimpen a/d IJssel en Rotterdam-Kralingen, het mannenkoor "Datheen" uit Leiden en het meisjeskoor uit Krimpen a/d IJssel.

REGIONALE VERGADERING TE ZWIJNDRECHT

Op D.V. maandag 13 mei organiseert de Bond van Vrouwenverenigingen een regionale vergadering in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Burgermeester Jansenlaan 37 te Zwijndrecht. Drs. CR. van den Berg spreekt deze avond over: Vrouwen uit de Reveilkring". Aanvang:19.30 uur. Sluiting:22.00 uur.

VERZORGENDE BEROEPEN ROTTERDAM-ZUID

Op D.V. donderdag 16 mei hopen we weer de laatste avond van dit seizoen te houden. Dhr. E.P. Ruit zal dan voor ons een inleiding verzorgen over: "Ethische problemen bij extra zorg (ie, ecu)". Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen. De avond wordt gehouden in de zaal van de Ger. Gem. Mijnsherenplein, Rotterdam-Zuid en we beginnen om 19.30 uur. We proberen om plm. 22.00 uur te eindigen.

START REFORMATORISCHE LOM-SCHOLEN

Het is de bedoeling dat met ingang van het nieuwe schooljaar (aug./sept. 1991) op een drietal scholen, namelijk te Barendrecht. Ede en Zwolle, zal worden gestart met speciaal onderwijs aan kinderen met leer-en opvoedingsmoeilijkheden. Bovendien is een aanvrage ingediend om met dit type onderwijs te Gouda te mogen starten. Deze aanvrage is nog niet gehonoreerd. De mogelijkheid bestaat dat dit alsnog gebeuren zal. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de contactpersoon op het dichtsbijzijnde adres.

Barendrecht: J. Noteboom, Prickwaert 69, 3363 BB Sliedrecht, 01840-18877; Ede: P.J. Westerlaken, Lavendel 13, 3904 LM Veendendaal, 08385-25536; Gouda: W. van de Geer, Joubertstraat 53, 2806 GA Gouda, 01820-15648;

Zwolle: W. Visser, Vlierweg 75, 8072 EV Nunspeet, 03412-54072.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 mei 1991

De Saambinder | 12 Pagina's

BERICHTEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 mei 1991

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken